אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 19 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
הסברים לחסרת ידע 🙂
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ הסברים לחסרת ידע 🙂
-
הסברים לחסרת ידע 🙂
פורסם ע"י אלישבע מלאך הייטק on 13/05/2024 ב3:01 pmאני בחיפושים אחר מעצבת פנים למספר חדרים בבית
המחירים נעים בין 2,500 ל 5,000+
לפני קרוב לשנתיים קרובת משפחה שלי עצבה מטבח ב400 ש”ח לשעת פגישה (שעה אחת הספיקה)
האם המחירים עלו בצורה כזו דרסטית או שפספסתי משהו בסיסי???
אלישבע מלאך הגיבה לפני 8 חודשים 5 חברות · 6 תגובות -
6 תגובות
-
000חברה חדשה
קשה לומר שלוקח שעה לעצב מטבח..
מה עם סקיצות, בחירת חמרים.
דיוק בתכנון
ועוד..
כל זה לוקח יותר.
-
000חברה חדשה
אין מציאות כזאת על עיצוב מטבח 400 ש”ח
בעבר עבדתי דרך חברת מטבחים שנותנים פגישת יעוץ שעולה ללקוח 400 ש”ח בנוסף למחיר של המטבח עצמו
הפגישה לוקחת כמה שעות ואח”כ עבדתי עוד כמה ימים לסגור את התוכניות וקיבלתי את שכרי מחברת המטבחים-כמה אלפי שקלים.
בעיני זה טיפשי שלקוח מוכן להוציא מאות אלפי שקלים מכיסו על בניה אבל בתשלום לאדריכלית שתעשה תכנון באמת טוב ומרשים, שיהיה מוצלח לגור בדירה ו/או יעלה את הערך של הדירה-אנשים רוצים לחסוך…
-
000חברה חדשה
באופן כללי אם את שואלת לגבי המחיר
מאד תלוי איזה חללים את רוצה לעצב
ומה את מבקשת-יעוץ כללי בבחירת חומרים או נגרות אישית
אם את רוצה תוכלי לפנות באישי להצעת מחיר
0533124395
-
-
000חברה חדשה
תוכלי לפנות אלי באישי
הכל תלוי מה הדרישות
אם מדובר בשעת ייעוץ או עיצוב כולל שרטוט, נגרות,חומרים, ימי קניות,
-
020חברה חדשה
אלישבע שלום
אנסה לעשות מעט סדר.
יש בעיצוב פנים 2 סוגי עבודות(יש יותר אבל אני מחלקת בגדול)
לפי שעת יעוץ- שאז המעצבת יושבת איתך , מעלה רעיונות בע”פ ובסוף מסכמת בכתב את מה שדיברתם.
יתכן שאפילו משרטטת איזו סקיצה ואת ממשיכה עם זה מול בעלי המקצוע הרלוונטיים.
לפי פרויקט- המחיר הוא לא לפי שעת עבודה אלא על כל מה שאת רוצה שזה יכיל. ההבדל המהותי הראשון הוא שאת מקבלת סט תכניות משורטטות במחשב. וכמובן כאן יש מקום להצעת מחיר לפי מה שתרצי שהפרויקט יכלול. אני אתן כמה דוגמאות- תכנית הריסה, בניה, אינסטלציה, חשמל. תכנית מפורטת לכל רהיט ורהיט בחדר. בחירת חומרים(צבע קירות, פורמייקות וכדו’), הום סטיילינג ליווי בקניית החומרים ועוד
חשוב שתגדירי לעצמך ולמעצבת מה את רוצה ולא תגידי רק עיצוב כמה חדרים.
אחרי שאת יודעת מה בדיוק את רוצה מהמעצבת תבקשי הצעת מחיר. רק אז את יכולה להשוות מחירים בין מעצבות על אותו שרות שהן נותנות. גם כאן יש פער מחירים ואת יכולה לבחור במי שמתאימה לך ולצרכייך ושקיבלת עליה המלצות ממכרות.
מאחלת לך הצלחה רבה.
-
660חברה חדשה
תודה לכל אחת שטרחה והגיבה!
ובמיוחד לך מלכי שסידרת לי סוףסוף את הדברים..
ד’ יברך אתכן!!
-
Log in to reply.