אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני שעה אחת
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
התרים בעיר צפת
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ התרים בעיר צפת
-
התרים בעיר צפת
פורסם ע"י בת שבע הופמן אדריכלות ועיצוב פנים on 29/12/2021 ב9:39 amאני מחפשת משהי שעובדת עם המערכת של עייריית צפת ותוכל לעזור לי
תודה רבה!!
אפשר לשלוח לי גם למייל [email protected]
בתיה זקש הגיבה לפני 3 שנים 5 חברות · 9 תגובות -
9 תגובות
-
000חברה חדשה
מקפיצה שוב…
יש אולי משהי שמעוניינת ללוות/או מכירה אחת כזו שמלווהי לצורך הגשה להתרים בעירית צפת?
אם כן אשמח אם תעדכנו
או שתיצור איתי קשר באישי
תודה רבה!!
-
משתמש לא ידוע
חברהחברה10/01/2022 ב8:56 pm000חברה חדשהמצטערת לאכזב אותך. אבל בצפת אין מישהי שתעזור לך.
תצטרכי להגיש במקוון כמו בכל מקום.
-
-
משתמש לא ידוע
חברהחברה10/01/2022 ב4:09 pm000חברה חדשהאת מחפשת אדריכלית בצפת שעובדת עם המערכת ל עיריית צפת?
-
000חברה חדשה
את יכולה לנסות לפנות לרות ראם-היא גרה בצפת מקצועית מאד ומגישה היתרים לעירייה
המס’ שלה -0533834966
ואכן מבחינה טכנית יהיה לך קל להגיש דרך הרישוי זמין
בהצלחה
-
משתמש לא ידוע
חברהחברה10/01/2022 ב9:16 pm000חברה חדשהאם תצליחי להשיג את רות, זה יהיה מצויין!
בדרך כלל היא עסוקה מאודדדד
-
000חברה חדשה
אני חושבת שאין מה להפסיד מלנסות..במיוחד במקצוע שלנו..מאד מקובל להיעזר אחת בשניה..כל אחת יכולה לתרום המון לשניה מהידע והנסיון שלה..אז למה לא להנגיש את המידע? מהנסיון שלי (מעל 12 שנה) לא הפסדתי אף פעם מלעזור…
-
-
000חברה חדשה
דבר ראשון תודה לכל מי שענתה לי
היות ולא ככ יצאה לי להשתמש במערכת המקוונת אז אשמח אפילו אם אחת שתוכל לעזור לי בזה (כמובן תמורת תשלום-של יעוץ) ואז אולי שאלות ספציפיות אעזר במי שמכירה יותר את האזור הזה
תודה רבה
המשך יום טוב לכולנו!!!
-
000חברה חדשה
בת שבע שלום,
אשמח לעזור לך ולייעץ בענין מערכת רישוי זמין,
אני עובדת בזה כמה שנים
בהצלחה!
גיטי קאליש
-
000חברה חדשה
אני עברתי לצפת,