אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 22 דקות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
חדר בנות- התייעצות
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ חדר בנות- התייעצות
Tagged: חדר בנות
-
חדר בנות- התייעצות
פורסם ע"י YAFFA A הייטק on 10/09/2024 ב12:10 pmהזמנו אתמול מחנות רהיטים חדר בנות בלי OK סופי, ואני קצת לא שלמה עם הצבעים,
בחרנו שמנת עם שילוב עץ חלק בצבע אלון מבוקע (חזיתות ארון עליון ומגירות),
ידיות עגולות בצבע זהב (מוברגות, לא אינטרגלי).
הצבע השולט זה שמנת, שילוב דומיננטי של אלון מבוקע וידיות זהב,
פורמייקה, בגובה סטנדרטי של 2.4 שזה גם מוריד קצת מבחינתי, אבל זו דירה שכורה ולכן המליצו לנו על גובה סטנדרט,
אני מחפשת איך לשדר מראה מעוצב ויוקרתי יותר, חוששת שיצא פשוט
אשמח לרעיונות.
דבורה מעצבת פנים הגיבה לפני 3 חודשים, 3 שבועות 5 חברות · 5 תגובות -
5 תגובות
-
220חברה חדשה
היי בוקר טוב
יש לך תמונות של הרהיטים?
צבע וילונות ותוספת אקססוריז לחדר יכול לשדרג ברמות!
-
000חברה חדשה
אקסוסוריז! זה המילה אני קניתי לחדר שלהבנות שלי שטיח פרווותי מפנקת ווילון ארוך מלמעלה עד הריצפה זה עושה WOW את החדר!
-
14380חברה חדשה
תודה על הנכונות לעזור!!!! יישר כח! זה ציור של הרהיטים,
מדגישה שהשאלה היא לגבי הזמנת הרהיטים, כי אני יכולה עוד לשנות עיצוב ומתלבטת על זה:
(2 הדלתות הימניות יוזמנו פעמיים כארון נפרד לכניסה לבית כרגע, ובהמשך בעז”ה לחדר בנות לפי הצורך.
הידיות הן מתכת זהב בצורת חצי עיגול, מתאים בכלל ידיות כאלו לכניסה לבית או עדיף רוכבות?)
המיטה כבר קיימת , ג”כ בצבע שמנת, כנראה נשלב בה אלון מבוקע לבד) -
020חברה חדשה
אני הייתי משאירה את העץ רקבמגירות
ובכוורות הייתי נותנת רק מסגרות של עץ.
-
000חברה חדשה
אני רואה ארונות שעושים היום, שכל הארון עד גובה המגירות צבע עץ, וכל הלמעלה הצבע הבהיר , ולא לסירוגין, יותר מודרני,
הכוורת יפה מאוד ככה,
Log in to reply.