

אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 2 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
חוות דעת על תכנון מטבח
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ חוות דעת על תכנון מטבח
-
חוות דעת על תכנון מטבח
פורסם ע"י מירי גרינשטיין אדריכלות ועיצוב פנים on 29/12/2022 ב10:43 pmאשמח לשמוע את חוות דעתכן על תכנון המטבח המצ”ב.
ללקוח חשוב שיש בשרי גדול מאד ולכן אולי עדיף להזיז את הבילד אין מהשיש הבשרי.
תודה רבה
תהילה .ז הגיבה לפני 2 שנים, 6 חודשים 6 חברות · 6 תגובות -
6 תגובות
-
5
0
0
חברה חדשה
-
0
2
0
חברה חדשה
הי מירי,
הייתי מוזיזה את הכיורים על המשטחים עצמם.
שימי לב שכל פונקציה צריכה גם משטח עבודה ליד –
זה אומר שבשיש הבשרי שמת את הכיור והכיריים צמודים- אם אני רוצה לבשל משהו הייתי רוצה משטח נוח גם מימין להניח מוצרים וכו’
השיש מספיק גדול ככה שאת יכולה לגנוב ממנו עוד קצת- תוזיזי את הכיור ימינה.
כנ”ל בשיש החלבי- תגדילי טיפה אפילו ב-10 ס”מ את המשטח לפני הכיור בצד שמאל.
יוסיף נוחות לשימוש גם בכיור וגם במיניבר.
לגבי המיקסר בפינה כמובן שתשימי לב איך את משלבת אותו עם הארונות עליונים..
מלא בהצלחות!
-
0
18
0
חברה חדשה
לא נכנסת לפרטים, רק מעדכנת שהתקן מחייב מרחק של מינימום 60 ס”מ בין כיור לכיריים.
-
30
6
0
חברה חדשה
המשטח הכי שימושי במטבח הוא בין כיריים לכיור, מעבר לבעיה בטיחותית, המשטח הזה הוא שימושי מאוד. מטגנים, רוצים להניח את הקערה על משטח? איפה יניחו? בכיור?
מעבר לזה: הכיריים מידי צמודות לארון. חייבים להזיז אותם בשביל ידית של מחבת שבולטת.
את הכיור החלבי והבשרי הייתי ממרכזת. יש מספיק שיש מכובד מכל צד.
ארון מיקסר – תבדקי שנכנס בו כל מה שאת צריכה להכניס בו.
כמה השארת למקרר? חסרה מידה. לפי העין נראה מדויק מידי. (- ואם ירצו לרכוש מקרר גדול יותר. אני בד”כ משאירה 100 ס”מ)
-
4
4
0
חברה חדשה
שלום מירי
משטח העבודה השמושי ביותר הוא זה שבין הכיור הבשרי לכיריים.
בנוסף, משטח נח הוא משטח בגודל 80-120
קטן מ80 -צפוף לעבוד עליו
גדול מ120 -לא שימושי אלא אם זה ל2 משתמשים ביחד
וגם לשניים יחד לא הייתי נותנת משטח אחד גדול אלא מחלקת לשני מקומות.
וספציפית לתוכנית שלך-
את הכיריים כדאי (ובעצם צריך…) להרחיק מהארון לפחות 10 ועדיף 30-40
אחרי 120 מהכיריים -כיור
ואז מרווח נוסף וארון מיקסר
את הכיור החלבי הייתי מזיזה לכיוון המיקסר רק במעט, שישאר בין הארון מקסר לכיור החלבי כ120 ס”מ למשטח עבודה נח.
בהצלחה רבה!
-
16
4
0
חברה חדשה
הכיריים צריכות לזוז ימינה
מינימום 30 ס”מ מהבילד אין
Log in to reply.