אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 5 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
חימום תת רצפתי
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ חימום תת רצפתי
חימום תת רצפתי
פורסם ע"י Shara h הייטק on 25/12/2025 ב12:37 pmשלום,
אשמח לעזרתכן,
מה ההבדל בין שימוש בחשמל לבין שימוש בגז?
האם רצוי לעשות בכל הבית וגם חדרים ?
יש ריצוף מותאם לזה או כל ריצוף אפשרי?
והבנתי שנכון להפעיל את זה בכל חודשי החורף רצוף.. (ירושלים), נכון?
מה לקחת בחשבון חוץ מעלות כ 30 אלף שח..
תודה!
אסתר כרמל הגיבה לפני 5 שעות, 16 דקות 8 חברות · 10 תגובות- 10 תגובות
פעילה בקהילה אגב,
היום יש לד משהו…
דומני שזה פתרון מעולה. לא התנסיתי.
פעילה בקהילה מה שאני הבנתי שהכי טוב זה חימום תת רצפתי של אינפרא אדום
מתחמם מהר לא צריך שיהיה דלוק כל החורף רצוף, יחסית חוסך בחשמל, בטיחותי ולא מצריך הגבהה משמעותית של הריצוף, התקנה זולה יחסית.
תבררי על זה…
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה גמני שמעתי על מה שיהודית פרוינד כתבה
פעילה בקהילה יש חימום בפאנלים אני עושה על זה מחקר ממש מעניין אותי אם יש משהי שיש לה מידע לתת לי
מערכת חימום טרמודול מקבלת חוות דעת חיוביות <mark jscontroller="DfH0l" jsuid="Dt9mbc_b" data-processed="true">על היותה פתרון חימום <strong jscontroller="zYmgkd" jsuid="Dt9mbc_c" data-processed="true">חסכוני באנרגיה (צורך פחות וואט ממערכות אחרות), <strong jscontroller="zYmgkd" jsuid="Dt9mbc_d" data-processed="true">ירוק (פליטת קרינה</mark> נמוכה), ובעל <strong jscontroller="zYmgkd" jsuid="Dt9mbc_e" data-processed="true">פיזור חום אחיד ונעים בבית, תוך הימנעות מהבדלי טמפרטורה קיצוניים בין הרצפה לתקרה. יתרונות נוספים הם התקנה <strong jscontroller="zYmgkd" jsuid="Dt9mbc_f" data-processed="true">קלה ונקייה יחסית (ללא צורך בשבירת קירות או רצפות), מראה אסתטי, ושימוש בטכנולוגיית חימום היקפי דרך פאנלים דקורטיביים הממוקמים לאורך קירות הבית.
pannel-heat.com
חום שעוטף, התקנה בכיף יצירת קשר גלריה פאנל-היט | להיט חימום ישראלי מערכת החימום שמותקנת בפאנלים של הבית! ככה פשוט לחמם את הבית ביעילות ובחסכון! בלי להרים ריצוף | בלי לתפוס שטח קיר | בלי לקרוע את הכיס פאנל-היט | … להמשך קריאה
פעילה בקהילה מי שיכולה להרחיב עוד על האופציות החדשות שהזכירו כאן..
תודה רבה!!
פעילה בקהילה אני מסרתי שיעור לבנות במגמת אדריכלות על סוגי חימום במבנים,
יש לי מצגת מוכנה עם מעלות וחסרונות לפתרונות הקיימים בישראל לפתרונות חימום.
הוא לא נותן לי להעלות לפה המצגת.. אז מי שמעונינת שתכתוב לי המייל שלה בפרטי ובשמחה אשלח לה במייל
חברה חדשה אשמח לקבל את המצגת ל
ST5869253 שטרודל גימייל…
תודה רבה!
פעילה בקהילה לגבי חימום פנאלים
אפשרי עם פנאלים "מובלעים" בקיר?
(בחדרים זה נשמע שזה יותר יעיל..)
Log in to reply.