אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 3 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
חלון תקני לממ”ד
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ חלון תקני לממ”ד
-
חלון תקני לממ”ד
פורסם ע"י חני י כללי on 18/09/2023 ב10:26 pmהחלפנו חלונות בכל הבית.
האם חלון לממ”ד צריך להזמין ממקום מיוחד כדי שיעמוד בתקן?
איש האלומיניום שלקחנו אמר שהוא עושה לנו חלון עם זכוכית כפולה – טריפלקס, וטען שזה תקני.
אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד על זה, כי איש אלומיניום אחר אמר לי שחלון לממ”ד עלי להזמין מחברת “ארפל” אם אני רוצה שיעמוד בתקן.
ועוד שאלה – אמבטיון לאמבטיה, האם בטיחותי לעשות מזכוכית?
תרצה אנסבכר הגיבה לפני 1 שנה, 9 חודשים 4 חברות · 11 תגובות -
11 תגובות
-
0
0
0
חברה חדשה
לפי מה שידוע לי חלונות דור חדש התריס (כנפיים ממתכת)מגן , החלונות רגילים שמסירים אותם בזמן מלחמה, את צריכה לבדוק איזה סוג חלון היה לך ולהחליף בהתאם.
-
185
10
0
פעילה בקהילה
יש בעצם את החלון מהמתכת, שבו לא נגענו.
רק את החלון הפנימי אנחנו מחליפים
-
185
10
0
פעילה בקהילה
למה זה קשור לחלון הקודם שהיה? זה היה החלון שנפתח כולו כלפי פנים (מה שהיו שמים פעם.. דירה מלפני 15 שנה בערך)
-
-
-
0
0
0
חברה חדשה
את רוצה לדבר בפרטי, אני יברר אצל יועץ מיגון?0534144922
-
62
40
0
פעילה בקהילה
חלון הזזה רגיל, כמו שיש ברוב חלונות הבית, אינו תקני!
אבל, יש אנשים שעושים את זה,ובזמן אזעקה מוציאים את החלונות וסוגרים רק עם דלת הפלדה.
בדגמים התקניים קיימים רק חלון ציר, או חלון דריי קיפ
-
185
10
0
פעילה בקהילה
אבל חלון הפלדה הרגיל לא אטום.
יש משהו שאני צריכה להגיד לאיש אלומיניום כדי שזה יהיה תיקני?
כי הבנתי שהיום הזזה גם שמים בממ”דים
-
0
2
0
חברה חדשה
שלום חני
חלון ממ”ד מיוצרים במפעלים מסוימים שקיבלו תו תקן מפקוד העורף גם החלק החיצוני המתכת שנגרר לכיס שהוא מגן מפני רסיסים (של טיל וכיוב) וגם החלק הפנימי של הזכוכית שאוטם חדירת אוויר) מגן מפני גזים רעילים וכיוב) . לכן חלון רגיל עם זכוכית כפולה לא תיקני מבחינת הג”א בשום צורה כי אין את החלק של האטימת הממ”ד הבנת?
-
185
10
0
פעילה בקהילה
את המתכת החיצונית יש לי, רק את החלון עצמו אין.
אז איש אלומיניום רגיל לא יכול לייצר? למי אני צריכה לפנות?
-
0
2
0
חברה חדשה
לחברות שמספקות חלקים לממ”ד ולקבל הצעת מחיר
ארפל 02-9923465
רב בריח 073-229-4944
ויש גם אותם מידרג https://www.midrag.co.il/content/Price/7736 שנותנים חלקי חילוף
-
-
-
-
Log in to reply.