אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני יום אחד
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
ידיות לארונות ומגירות במטבח
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ ידיות לארונות ומגירות במטבח
-
ידיות לארונות ומגירות במטבח
פורסם ע"י יהודית הייטק on 05/02/2025 ב11:32 amשלום לכולן,
אשמח לעזרה בנושא של ידיות לארונות והמגירות במטבח.
זה דירה מקבלן, כעת בבניה… ובבחירת מטבח סטנדרט – לא רוצים לשדרג – חייבו אותנו לבחור ידיות. והיה שם רק קלאסיות כאלו פס פשוט.
(שינוי הכי קטן במפרט המטבח -אפילו רק שדרוג רק של הידיות- סכום מטורף שלא כדאי…)האם הולך היום במטבח ידיות בסגנון כמו שבתמונה? (בצבע ניקל ויותר פשוט)
האם שווה לי להתעקש איתם על שלא יתקינו את הידיות בארונות ואני אקנה ואחבר עצמאית אחרי המסירה?
ואם כן, איפה קונים ידיות איכותיות יפות? והאם זה מורכב להתקין לבד?
יעזור לי כל מידע…
תודה רבה!!!
איילה רוז הגיבה לפני 1 חודש, 2 שבועות 4 חברות · 3 תגובות -
3 תגובות
-
4
0
0
חברה חדשה
1. הידיות שבתמונה נראות בסדר גמור בשביל מטבח סטנדרט
2. במידה ותרצי להחליף: אם תרצי ידיות עם שתי חורים רק יותר יפות אז שיתקינו כרגיל ואח”כ את צריכה למדוד את גודל הידית בד”כ בסטנדרט זה 96מ”מ, ואז זה פשוט להוציא את הברגים ולהבריג את החדשות, אבל אם את רוצה ידיות רוכבות או ידיות יותר רחבות מהסטנדרט את צריכה לבקש שלא יעשו חורים בדלת ואח”כ כל הנדימן יכול להרכיב בקלות את הידיות החדשות.
-
36
22
0
חברה חדשה
במידה ואת רוצה לבחור משהו שונה, כדאי לבקש לא להתקין.
כי לפעמים החורים במרחק שונה וזה מכער את החזיתות.תסתכלי על ידיות באתר של דומיסיל
ואפשר גם בעליאקספרס. -
61
12
0
פעילה בקהילה
לגבי עליאקספרס, אוךי כדאי מנסיון. אני רכשתי אינטרנטית (שוכרת) ועי שפשוף עם סמרטוט ירד קצת הצבע. אז נזהרת. אבל מראש, וודאי שכדאי לשלם ולקבל יותר איכות.
בהצלחה!
Log in to reply.