אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני שעה אחת
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
לאחר הלימודים…
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ לאחר הלימודים…
לאחר הלימודים…
פורסם ע"י נחמי פישמן גרפיקה on 07/01/2026 ב10:11 amאני מסיימת כרגע שנתיים של לימודי עיצוב פנים ולימוד התוכנה רוויט ונמצאת בפני שוקצ שבורה.
האיך מוצאים עבודה??
במסגרת הלימודים הורדתי ארון חדר ילדים, מטבח וחלל רחצה באופן פרטי עם ליווי של המורה.
וכרגע מחפשת עבודה ומעדיפה לא עצמאית כי אני רוצה לגדול עוד קצת בתחום.
אשמח לכל עזרה בנושא
אסתר כל טוב הגיבה לפני 2 שבועות, 4 ימים 5 חברות · 4 תגובות- 4 תגובות
חברה חדשה נחמי יקרה!
מבינה אותך לחלוטין. ומזכירה כל אחת מאיתנו כשסיימנו ללמוד.
קודם כל,את לא לבד.:)
שנית.
הנה בשמחה כמה אופציות:
1. לפנות ליזמים/משרדי נדלן-אני התחלתי כך..
2. לשלוח רזומה של קורות חיים למעצבותפנים דרך קבוצות מיילים. ומנהלות קבוצות וואטסאפ
3. לחפש באתרי חיפוש עבודה כמו גלאטג'וב. ואולי אפילו באלו שפחות חרדיים. כי הרבה פעמים רשום בקטגוריות: מותאם לציבור חרדי.
4. לדבר עם חברות מטבחים/חנויות רהיטים.נכון שזה פחות אדריכלות ותכנוןאבל נסיון בעיצוב פנים..
5. נכון שאת לא מעונינת לעבוד עצמאי.אבל א"א לדעת מה מחכה לך מעבר לצומת…תנסי לחפש חברות/משפחה.לעשות להן בלי תשלום.או לפחות בתשלום מינימלי. וכך לצבור נסיון.
בהצלחה!
חברה חדשה בנוסף לחסידה,
אל תתפתי לכל הצעה, תחפשי להיות שכירה בתחום שהכי מושך אותך,
לצורך העניין, משרד נדלן לא תמיד יתן לך תוספת נסיון,
ורק ירחיק אותך מהיעד שלך,
אבל
עבודה בתחום הנגרות תיתן לך המון מבחינת פרקטיקות, להתעסק עם תוכניות של מעצבות ותיקות, ונסיום תכנון חדרים וכו'
חנות קרמיקות- תמקצע אותך בתחום הבניה, סניטרי וכו'
עבודה במשרד אדריכלות- תיתן לך איכות שרטוט גבוהה ועוד לפי התפקיד שתקבלי שם,
אם את יכולה, פחות לחשוב על שכר שעתי ויותר מה יקדם אותך. (איך אמרה לנו מורה : בהתחלה תעבדו כשכירות, שישלמו לכם על הטעויות הראשונות שלכם…)
הרבה הצלחה!!!
חברה חדשה יואוו נחמי. איזה כייף לפגוש אותך כאן🙂
כאחת שמכירה את נחמי היטב. היא מקצועית וחדורת מטרה, עם ידע ומיומנויות גבוהות בעיצוב פנים וברוויט. כל מי שיעבוד איתה רק ירוויח – היא משרה מקצועיות, אחריות ותשומת לב לפרטים בכל שלב.
ממליצה בחום למי שמחפשת כרגע עובדת מסורה ומקצועית:)
חברה חדשה מניסיון, לשלוח קורות חיים לכל דבר שפילו רק אולי מענין אותך, אין לדעת איפה תמצאי עבודה
לשלוח קורות חיים גם למקומות שבדרישות – את לא עונה על הכל…
תשלחי למקומות שגם דורשים ניסיון, והיקף משרה שאת לא מתחייבת, בד"כ רושמים את האידיל שלהם, ומוכנים להתגמש עם את מתאימה
אני לדוגמא הגשתי קורות חיים למקום שביקש משרה מלא, ובראיון אמרתי להם שאני לא יכולה משרה מלאה, והם קיבלו אותי למרות זאת…
בהצלחה
Log in to reply.