אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 2 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
לימודי עיצוב פנים
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ לימודי עיצוב פנים
-
לימודי עיצוב פנים
פורסם ע"י ברכה חיים הוראה רכזות וחינוך on 13/10/2021 ב3:08 pmשלום לכולן אני מתלבטת אם ללמוד עיצוב פנים ולכן מעוניינת בהמלצות היכן ללמוד באיזור המרכז ואם יש מישהי שתוכל לתת לי מידע על התחום מנסיונה בפועל בעיצוב
שרה אנסבכר הגיבה לפני 3 שנים, 5 חודשים 5 חברות · 4 תגובות -
4 תגובות
-
37
28
0
מנהלת קהילה
גם אני מתעניינת בנושא,
מעוניינת לדעת על ביקוש עבודה בתחום וסגנון העבודה בפועל.
וכן מקומות לימוד מומלצים
-
0
0
0
חברה חדשה
שלום,
אני אישית לא ממליצה לכן ללמוד את לימודי המקצוע מכיוון שהשוק מוצף במעצבות פנים ולא מעוניינים לקחת מתחילות ללא ניסיון, לכן קשה מאוד (!!) להיכנס לעבודה בתחום.
-
12
0
0
חברה חדשה
לא כ”כ מסכימה….
אני גמרתי לימודים לפני שנתיים כמעט,
ויותר מחצי מהקבוצה שלנו השתלבו בתחום.
(גם אם חלקית….)
השוק היום מוצף בכל מקצוע אפשרי, ובכל תחום קשה להכנס
זה המון ס”ד ולדעת להיות הכי טובה שאפשר………
אם אתן אוהבות את התחום, יש לכם כוח להשקיע ולהוציא את המקס’ מעצמכן- אז תלכו על זה.
לדעתי לשוק הזה יש הרבה נישות של תעסוקה והם לא דומות אחת לשניה כך שבטוח תמצאו את עצמכם באחת מהן.
בהצלחה!!
-
0
0
0
חברה חדשה
מסכימה עם שניכן…
השוק מוצף, ובנסיונות עצמאיים רובן לא מוצאות מקום עבודה מתאים
אבל עם הכוונה וסיוע נכונים,
ואם אכן המקצוע מתאים לך-
אפשר להצליח בגדול. (מוזמנת לשאול את הלקוחות שלי…)
אוכל לעזור לך בפרטי לגבי מקום לימודים:
ומאחלת לך בהצלחה!
(סיעתא דישמיא צריך בכל מקרה..)
Log in to reply.