אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 2 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
לימוד אדריכלות
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ לימוד אדריכלות
-
לימוד אדריכלות
פורסם ע"י אילה AS צילום ומולטימדיה on 30/03/2025 ב6:17 pmהי
אני בי”ב עכשיו
ואני ממש לא יודעת מה ללמוד שנה הבאה….
אשמח לשמוע על אדריכלות
יתרונות , חסרונות , מה השכר בהתחלה,
וכל משהו שיוכל לעזור לי ולכוון אותי יותר על המסלול יעזור לי מממממשש!!!!
אני ממש אשמח לעזרהתודה ענקית!!!
פערי אייזנברג הגיבה לפני 21 שעות, 33 דקות 3 חברות · 3 תגובות -
3 תגובות
-
14
0
0
סטטוס תעסוקתי:חברה חדשה
הי אילה
אז ככה,
אדריכלות הוא מקצוע מהמם למי שמתאים לה, מקצוע שפותח את הראש, תכנון דברים עיצוב וכדומה, מי שמתאימה עפה…
לימודי הנדסאי אדריכלות הם לימודים עמוסים וקשוחים, יש פרויקטים כל הזמן ועומס בש.ב. , הלימודים עוצרים לך את החיים, בעיקר בשנה ב’, שאז אין לך זמן לנשום. וזה לא פשוט בכלל, אז דבר ראשון את צריכה לראות אם יש לך פניות לדבר כזה וכן לבדוק אם מבחינת כישורים יש לך יכולת וכלים ללמוד מקצוע כזה.
המשכורת ההתחלתית היא מינימום אבל לפי מה שידוע לי לא להרבה זמן… והיא יכולה לעלות גבוה מאד, כמובן שזה תלוי במקצועיות ובאיכות של האדריכלית…
בהצלחה רבה
ואל תשכחי שהתקופה של ההתלבטות היא סה”כ תקופה חולפת…
-
13
2
0
חברה חדשה
יאוו תודה רבה על התגובה
עזרת לי מאודד!!!
אשמח אם למישהי יש עוד מה להוסיף
כל דבר יעזור לי…
תודה!
-
-
100
44
2
פעילה בקהילה
אגב, קחי בחשבון כמה נקודות
כמו שנועה אמרה זה לימודים מאוד עמוסים
אבל, יש הבדל בין מה”ט למשרד החינוך- במה”ט יהיה לך מאוד עמוס בשנה ב’ ובמשרד החינוך יהיה לך עמוס יותר בשנה א’- זה לגבי אם את מתלבטת איפה ללמוד
משהו נוסף שכדאי לך לדעת לגבי השכר-יש הבדל גדול בין שכירה לעצמאית בתחום הזה, אבל נראה לי שגם כשכירה אפשר להגיע למשכורת טובה.
ובכללי-מי שיש לה את הכישורים והאהבה למקצוע-אני מאוד ממליצה. לימודים מהנים מאוד, ואפשר להתפתח מזה להרבה כיוונים.
אני רואה שיש לך קשר לצילום ומולטימדיה, אני לא יודעת במה את עוסקת אבל לכישורים חזותיים כמו גרפיקה וכו’ יש הרבה ביטוי בלימודים וגם לצילום-בעיקר כשלומדים הדמיות
לגבי המחיר של המסלול-קחי בחשבון גם כמה אלפים למחשב טוב, ומלאאאא הדפסות!!!
המון הצלחה!!!!!
Log in to reply.