אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 4 דקות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
מגמות פלוס
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ מגמות פלוס
-
מגמות פלוס
פורסם ע"י צ. ג. חשבונאות ויעוץ מס on 16/07/2024 ב2:13 pmראיתי פרסום ללימודי אדריכלות ועיצוב פנים שנה וחצי במצטבר.
הגיוני?
אשמח לשמוע תגובות…
צפורה סולוביציק | מוטעם – תוכן מותאם בטעם משובח הגיבה לפני 5 חודשים, 2 שבועות 8 חברות · 7 תגובות -
7 תגובות
-
000חברה חדשה
אולי זה לימודים של עיצוב פנים בלבד
לדעתי אין מצב ללמוד ב-1.5 שנים הנדסאי אדריכלות
(אני ראיתי כמה מודעות מבלבלות שכתוב אדרכילות פנים והכוונה באמת לעיצוב פנים…)
-
000חברה חדשה
התוכנית של משרד החינוך היא פחות משנתיים-
מגישים פרויקט גמר בקיץ של י”ד
-
21100חברה חדשה
אני ניסיתי לברר עכשיו בכמה מקומות לימוד על לימודי אדריכלות,
וכולם אמרו לי לימודים במשך שלש שנים, שלושה ימים בשבוע.
אם ידוע לך על לימודים יותר קצרים- אני ממש אשמח לעדכון . m0533195763שטרודל גימייל וכו-
1301404סטטוס תעסוקתי:פעילה בקהילה
בשופרא לומדים אדריכלות ב2.5 + פרוייקט
אבל ביומיים בשבוע בלבד!
+ קורסים דיגיטליים מתוקשבים בזמן שלך
אם את רוצה עוד פרטים, תכתבי לי באישי ואשתדל להשיג לך
-
-
6200חברה חדשה
במשרד החינוך זה לימודים של שנתיים רק למוסד שיש בו מגמות של משרד החינוך וממשיכים ללמוד מיד אחרי המגמות.. ללמוד סתם אחרי כמה שנים זה רק דרך מהט שלוקח 3 שנים
-
000חברה חדשה
מגמות פלוס מלמדים עיצוב פנים ולא אדריכלות
הם כותבים בפרסומות “עיצוב ואדריכלות פנים” וההגדרה הזו מבלבלת
אבל עיצוב פנים בהחלט הגיוני ללמוד שנה וחצי
-
4100חברה חדשה
יש מקומות שלומדים מטעם משרד החינוך, כלומר במשך שנתיים (י”ג ו-י”ד), ומאפשרים להשלים את לימודי המגמות (של כיתות י’-י”ב) במכינה קצרה לפני כן.
בהצלחה!
אגב, מישהי יודעת האם, איך והיכן ניתן להחליף תעודה מטעם משרד החינוך לתעודה של מה”ט?
Log in to reply.