אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 28 דקות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
מה אומרות? אם יש למישהי כמה דקות להעיף מבט יעזור לי מאוד,
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ מה אומרות? אם יש למישהי כמה דקות להעיף מבט יעזור לי מאוד,
-
מה אומרות? אם יש למישהי כמה דקות להעיף מבט יעזור לי מאוד,
פורסם ע"י ציפי בריזל אדריכלות ועיצוב פנים on 14/05/2023 ב1:26 pm1. המטבח צר – האם שווה להוריד מהחדר ילדים הצמוד מקום למקרר ומזווה?
2. רוצה מאוד מקום למכונת כביסה מאורגן ומאוורור – מה עדיף: להוריד חדרון על חשבון חדר ילדים יקטין את החדר משמעותית… (מצורף תוכנית) או לעשות ארון למכונת כביסה בתוך חדר ילדים צמוד לחלון.
3. הכניסה לבית חונק קצת , יש אפשרות לשנות כיוון כניסה ולנצל את הריבוע שקיים עכשיו בכניסה לבית לטובת ארון מעילים, מצד שני חושף את כל הבית והכניסה תהיה בתוך הסלון ממש.
רעכי שארף הגיבה לפני 2 שנים, 1 חודש 5 חברות · 5 תגובות -
5 תגובות
-
30
28
0
חברה חדשה
מקרר בתוך המטבח מול הכניסה, ברור שלא ע”ח החדר
מכונה אם אין ברירה אפשר ע”ח החדר אבל באופן מינימאלי יותר ולא כמו שתכננת פה, כי לקחת מהחדר מידי הרבה
-
2
14
0
חברה חדשה
קצת קשה לענות בלי פרוגרמה אינבנדואלית,
לא הייתי הורסת חדר בשביל נישה למקרר,
איפה הכביסה היתה עד עכשיו?
ואיפה היה הכניסה לבית?
כמו”כ, שימי מידות שנוכל להתרשם מגודל החללים.
-
0
0
0
חברה חדשה
ב”ה
בשביל לייעץ צריך לראות תמונה שלמה של השטח ואם יש לך תוכנית מטבח קיים או מה שכבר תכננו לך
-
0
0
0
חברה חדשה
מה שבטוח, בתוך חדר הילדים עצמו אין מצב למקם מכונת כביסה, רוב שעות היום אי אפשר יהיה להפעיל מכונה
ולא נוח בכלל מבחינה תפעולית לשים משהו מרכזי באזור פרטי- אם תארחי שם פעם זוג, לא תוכלי להיכנס לכבס?
Log in to reply.