אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני שעה אחת
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
מחפשת רעיונות להגדיל את היחידות דיור….אדריכליות מקצועיות זה אתגר🫠
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ מחפשת רעיונות להגדיל את היחידות דיור….אדריכליות מקצועיות זה אתגר🫠
מחפשת רעיונות להגדיל את היחידות דיור….אדריכליות מקצועיות זה אתגר🫠
פורסם ע"י רות מזרחי אדריכלות ועיצוב פנים on 30/11/2025 ב4:38 pmאילה כהן הגיבה לפני 1 חודש, 2 שבועות 5 חברות · 5 תגובות- 5 תגובות
- סטטוס תעסוקתי:
חברה חדשה נראה שהשקעת המון מחשבה!!!!
לדעתי אפשר להקטין את החדר הורים לטובת היחידות,וכן חדר ילדים.
כפי השרטוט
חברה חדשה את יכולה אולי להזיז את החדר עבודה למרפסת ולהגדיל את היחידות על השטח שלו
חברה חדשה אני מבינה את הרצון לקבל שכירות מ2 יחידות דיור
פחות מבינה איך אנשים אמורים לגור בצפיפות כזו,אלא אם כן מדובר במגורים לחודשיים-שלוש גג.
ביחידה ב'-איפה החלון בחדר השינה? והאם אמורים להאבק עם הדלת והמיטה כל פעם שרוצים לפתוח/לסגור?
ביחידה א'-אין מעבר הגיוני בין השולחן לשיש.אולי אפשר לעשות דלפק צר על הקיר?
חדר העבודה – ללא חלון? הייתי שמה אחרת את הריהוט.את הארון בסוף ואת השולחן קדימה יותר.וגם משאירה אופציה לדלת מכיוון הבית.
הדירה הראשית-חושבת שכדאי להשקיע עוד קצת מחשבה בתכנון המטבח.
חדר שינה 1 נראה לי "על הגבול" המיטה עם הדלת.
היחידת הורים ענקית ביחס לדירה.אולי שינוי שם יביא להגדלת היחידת דיור הסמוכה.
בהצלחה.
פעילה בקהילה שלום רות
הרעיון העקרוני בסדר אבל יש עוד נקודות למחשבה
ראי תמונה מצורפת :
1. מטבח נמצא במיקום שיש ויטרינה?
2. ארון ללא גישה חדר ילדים מצומצם
3. ארון חוסם חלון?
4. כניסה לחדר רחצה מתוך החדר שינה
5. ארון על כניסה לחדר רחצה כנראה יתבטל ואז מסדרון מאוד רחב נקודתית6. כיור נט"י באמצע כלום יתפטף משתי הצדדים יגרום המון לכלוך
7. האם ידוע לך מיקום עמודים נוספים?
כמו שכתבת צריך למצא פתרון להגדלת היחידות כי הם ממש קטנות
חשבתי על רעיונות שיוכלו לשפר משמעותית את התכנון אם תרצי נוכל לקבוע לדבר או זום של חצי שעה
המספר שלי 0583214517
פעילה בקהילה
Log in to reply.