מחשב מומלץ ללימודי אדריכלות

קדם Forums אדריכלות ועיצוב פנים מחשב מומלץ ללימודי אדריכלות

• מלכה וו.

אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    14/09/2022 ב9:34 pm

לי יש מחשב דל G5 15 אם כרטיס גרפי 6גיגה זה מחשב חזק עובד מאוד מהר בווירי וכל התוכנות הטובות אבל… הוא בכלל לא זול בסביבות ה6000 אלפים שקל

בהצלחה רבה

• שושי רוזנקרנץ

אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    15/09/2022 ב12:23 pm

לי יש מחשב שקניתי אצל טכנאי

ואמרתי לו בדיוק מה אני רוצה בכל חלק:

איזה מעבד, איזה כרטיס גרפי וכולי

יצא לי סהכ…

12000!

שימי לב שיש דברים שאת יכולה להוסיף בהמשך

למשל כרטיס גרפי, אל תתפשרי על משהו קטן

את יכולה להוסיף אותו בהמשך, כשתתחיל ווירי

• YaJo

אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    16/09/2022 ב4:34 am

זה נכון שצריך מחשב חזק, אבל… אני לא בטוחה שחייבים לשים את כל הקופה על ההתחלה.

היא עכשיו מתחילה ללמוד, יש לה 2/3 שנים לימודים, ואח”כ סיכוי גבוהה לעבוד כמה שנים במשרד, על המחשב שלו…

השוק הזה משתנה מאד מהר ומתפתח כל הזמן, וגם אם תשקיע עכשיו, עוד 4-5 שנים זה יהיה פחות רלוונטי.

ממליצה מאד לדבר עם טכנאי שמתעסק עם אדריכלים ומכיר את הדרישות של התוכנות, ולא להסתפק בסיסמאות כגון I7 וכו’, כי לא דומה רוויט להדמיות, ובטח שלא לאוטוקאד. והתאמת החומרה משתנה בהתאם לתחום העיסוק הספציפי.

לי יש מחשב נייח DELL OPTIPLEX 7070, שאין לו אפילו כרטיס מסך! כל הטכנאים מתעלפים, אבל הוא בסך הכל מסתדר טוב (אוטוקאד, רוויט, סקצאפ ויריי) ומצוין ללימודים. והמחיר שלו היה באזור 4000 שזה מאד זול לאדריכלות. אני מתחילה לעבוד במשרד, וכשיהיה לי רלוונטי, אז אעשה את ההשקעה הגדולה, על החומרה הכי חדישה שתהיה אז.

בענייין הנייח והנייד- נייח הוא זול יותר ועמיד יותר, ומגיע לביצועים יותר טובים וכן, אפשר לשדרג אותו בעתיד. בנייד הכל הרבה יותר רגיש, אא לשדרג וקשה יותר לתקן. אבל, כדאי לשקול מראש- האם יש מקום לעבוד בו בשקט, לעיתים (לא נדירות) עד לשעות הקטנות של הלילה (ככה זה לצערינו ): וכן האפשרות להתנייד ולעבוד עם חברות יכולה מאד לתרום.

בכל מקרה, כשמגיעים למסך ממליצה מאד לפרגן ולקחת מסך 27″. זו תוספת לא מאד גדולה המחיר ומאד תורם לנוחות. גם אם קונים מחשב נייד, הייתי חושבת ברצינות על האופציה לקנות מסך (פה פחות חשוב מאד גדול כי אפשר לפצל מסך, ו24 לגמרי יספיק) שתהיה אפשרות לחבר לנייד כשעובדים בבית, זה נוח משמעותית.

בהצלחה ובהנאה רבה!!!

• חדוי נוסבאום

אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    19/09/2022 ב3:06 pm

הי

אם עדיין רלוונטי

אני מוכרת מחשב נייח מעולה יד שניה

אני משתמשת בו לאדריכלות ולעריכת וידיאו

מוכרת בעקבות שדרוג אבל המחשב במצב מצוין!

מצרפת כאן מפרט של המחשב שלי

לפרטים- 0527135760

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן