אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 3 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
מקום אחסון לבובות
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ מקום אחסון לבובות
-
מקום אחסון לבובות
פורסם ע"י רבקי טייך הוראה רכזות וחינוך on 17/11/2024 ב2:22 pmיש לנו חדר משחקים .
ויש לנו 3 בנות שיש להן המון בבובות
שום קופסא כבר לא מכילה את כל הבובות שלהם
בעתיד אני אעשה ארון חדש לחדר כרגע מה שיש מספק אותי
מחפשת רעיונות לאחסון בובות שיהיה דקורטיבי ויפה
אשמח לרעיונות וקישורים רלוונטים
תודה
רבקי טייך הגיבה לפני 3 שעות, 40 דקות 9 חברות · 12 תגובות -
12 תגובות
-
אולי את צריכה משהו כמו זה
https://www.ikea.com/il/he/p/vessla-storage-crate-with-castors-blue-80098516/
אני אישית מאחסנת בסל כביסה שקניתי פעם וזה מאוד נוח
ikea.com
VESSLA תיבת אחסון עם גלגלים, כחול, 39x39 ס"מ - IKEA
VESSLA תיבת אחסון עם גלגלים, כחול, 39x39 ס"מ אידאלית לאחסון צעצועים וספרים - תיבה זו בצבע כחול עמידה וכוללת גלגלים. תוכלו להרים ולשאת אותה בקלות על ידי אחיזה בשוליים העליונים המעוקלים, ולערום אותה אם תבחרו להשלים עם מכסה. התיבה כוללת … להמשך קריאה
-
-
הקופסא הזאת יש לי
א. היא מכוערת
ב. היא לא מספיקה לי
לגבי הסל הוא לא יכיל לי את כמויות הבובות
-
-
-
-
אפשר לשים רשת – כמו ערסל על הקיר הפינתי ועליו להניח את הבובות, השאלה רק אם הבנות לא שובבות שיתנו לזה בעיטה וכל הבובות יתפזרו
-
תודה לעונות
א. נגרות אני לא רוצה להשקיע כרגע אני אעשה בעזה בהמשך הכל לחדר אז חבל לי להשקיע למשהו זמני
ב. אני רוצה משהו שלא יראו את הבובות
חשבתי על ספסל שהוא גם פינת קריאה
או פוף שהוא מכיל את הבובות בפנים
אבל מחפשת משהו עם המלצות
רק לי יש המון בובות?
-
יש באיקאה הרבה רעיונות טובים שעונים לצורך הזה של כמויות של בובות, (לדג’ כמו הקישור המצורף)
כמובן שצריך להתאים לתקציב ולמקום שעומד לרשותך.
בהצלחה והרבה נחת!
https://www.ikea.com/il/he/p/vitbjoern-storage-unit-with-drawer-white-red-60537178/
-
אני קניתי סל יפה
שמה בפנים מה שנכנס, במילא לא באמת משחקים בהכל.
את השאר מאחסנת באשפתון מתחת למיטה בחדר שינה ומידי פעם מגוונת להם.
-
בס”ד
כל הרעיונות שהציעו פה מקסימים.
תלוי באמת בשטח ואיך החדר נראה.
וגם זה כיף שלבנות יש גישה לבובות והם לא גובות מידי רק לתצוגה או מאוחסנות בצורה שלא נח להגיע אליהן.
אני מתחברת לרעיון של ספסל שבתוכו בובות או מתחת למיטה.
זה הכי נח ואפשר פשוט לזרוק לשם בלי יותר מידי לסדר.
ראיתי ביד 2 כל מיני כאלה שמוכרים כל מיני ספסלים עם אחסון אם לא רוצים השקיע. או לקנות כזה חדש. או כמובן נגרות ואז להשתמש בזה בהמשך גם, זה לא הולך לפח..
בהצלחה!
Log in to reply.