אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 2 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
מתלים למעילים / חליפות / כובעים וכדו’ בקיר של פרוזדור
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ מתלים למעילים / חליפות / כובעים וכדו’ בקיר של פרוזדור
-
מתלים למעילים / חליפות / כובעים וכדו’ בקיר של פרוזדור
פורסם ע"י ברכה כללי on 05/12/2024 ב10:13 amאני רוצה לעשות סדר במעילים / חליפות וכו’ וכן מדף עליון לכובעים
ולשים מתלים בקיר בפרוזדור, יש לי קטע קיר ארוך יחסית ונקי
מה מומלץ לעשות?
אני רוצה משהו שיהיה נעים בעין וגם פרקטי מצד הגובה – שיהיה בו גם בגובה של הילדים וגם גבוה יותר
יש איזו חנות מומלצת או משהו מומלץ?
אשמח לקבל רעיונות ועצות
תודה
הניה נוימן מעצבת ואדריכלית פנים הגיבה לפני 3 חודשים, 3 שבועות 9 חברות · 10 תגובות -
10 תגובות
-
17
12
0
סטטוס תעסוקתי:חברה חדשה
הכי נכון ויעיל זה להזמין מנגר ארון לפי דרישה בכדי לנצל את השטח לפונקציות
ולצרכים שלך.
-
150
164
0
פעילה בקהילה
אנחנו עשינו ארון בכניסה לבית- חצבנו נישה בקיר כדי שהדלתות של הארון יהיו כמו המשך לקיר
ועשינו את הדלתות אותו צבע של הקיר (צבע בתנור). הרעיון עצמו מוצלח מאד אבל אצלנו הארון לא מספיק עמוק
(בחורף במיוחד-עם הנפח של המעילים), וצבע בתנור רגיש יותר בשביל בית עם ילדים.
-
1380
2120
0
פעילה בקהילה
לי יש נישה וחשבתי לתלות שם מדפים ומתלים ולשים דלת הזזה שהיא מראה,
כך גם ננצל את הנישה וגם ניצור כניסה יפה לבית.
-
101
122
0
פעילה בקהילה
קניתי באיקאה מעמד ממש נח ויפה שהוא גם לתלית מעילים וחליפות ולמעלה שמים תיקים או מגבעות, ממש שימושי ויש לו את המעלה שהוא גם יפה.
בהצלחה
-
44
80
0
חברה חדשה
אין לי אפשרות בכניסה לבית
זה בפורזדור בתוך הבית ואין לי אפשרות לארון שם – זה יחסום את כל הפרוזדור
מבינה שאין משהו מיוחד
אלא מתלים חביבים כמו שהיו פעם….
תודה
-
44
16
0
חברה חדשה
את יכולה להיכנס לאתר של איקאה יש שם שפע רעיונות
https://www.ikea.com/il/he/rooms/hallway/gallery/ikea.com
מחפשים השראה לעיצוב המסדרון? כאן תמצאו טיפים בנוגע לפתרונות אחסון למעילים ומגפיים במחירים משתלמים, אביזרי נוי למסדרון ועוד. היכנסו לאתר וקבלו השראה עכשיו.
-
44
16
0
חברה חדשה
ותכלס, זה נישמע הכי פרקטי בשבילך
https://www.ikea.com/il/he/p/tjusig-hat-rack-black-20152634/
יש אותו לאחותי והוא ממש שימושי -
13
6
0
חברה חדשה
לתוצאות מרשימות יותר
יש גם את אלו…
-
12
14
0
חברה חדשה
כמה רעיונות מפינטרסט אפשר לשלב מראה תמונות וכדומה אבל כדאי שלא יהיה יותר מדי עמוס
-
34
20
0
חברה חדשה
פרוזדור זה באמת בעיה כיון שהמעבר יכול להתקטן
מה שמותיר את האפשרות רק למתלים ומדפים
אבל גם כזה דבר אפשר לעשות בצורה אסטתית ויפה לא רק כמה מתלים מטמבוריה או מקססטוק
ישנם מתלם כמו שראית שמגיעים עם מדף מעמד לכובעים עיצובים שונים ובצבעים שונים ואת גם יכולה לשים מתלם מעוצבים בבודדים ובגדלים שונים
את יכולה לשלב באמצע מראה ואת יכולה לצבוע את הקיר ולשים מדבקות יפות או כיתוביות שונות
באיקאה באמת יש דברים מעוצבים יותר ויש עוד חנויות רק תחשבני כמה מתלים את רוצה ומה המקום הנח יותר והכי חות תקוע
Log in to reply.