אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 10 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
עיצוב חדר ילדים
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ עיצוב חדר ילדים
-
עיצוב חדר ילדים
פורסם ע"י יוכבד שכטר אדריכלות ועיצוב פנים on 01/07/2022 ב3:10 amאשמח לדעת מהו העובי של ריפוד על הקיר כמו בתמונה
וכן לגבי איחסון של משחקים-מה הכי נח?מגירות או מדפים?מה הגדלים המומלצים?
מירי ג הגיבה לפני 2 שנים, 4 חודשים 12 חברות · 23 תגובות -
23 תגובות
-
לגבי משחקים הכי נוח מסילות בארון,
מצרפת תמונה…
-
זה מאיקאה – נכון ?
האם אפשר לשים בתוך ארון רגיל?
-
הקופסאות מאיקאה.
אפשר לשים גם בארון רגיל. צריך לבנות מסילות תואמות לקופסאות של איקאה.
-
היי
לגבי הריפוד העובי משתנה בהתאם לעובי הספוג+ עובי הפלטה .פלטה העובי שלה לרב 1.7 ס” מ .
אני עיצבתי 2 חדרי ילדים עם משחק של ריפוד בכל אחד עשיתי עובי שונה .זה תלוי עד כמה רציתי שיהיה נוכח .זה גם תלוי איך ההתקנה שלו .צמודה לקיר או מורחק.ועם רוצים שילוב תאורה אז צריך לקחת בחשבון.
עוד משהוא עם את מיישמת אותו לרוחב המיטה ולא בראש צריך לקחת בחשבון שלא יהיה עבה מידי .
לגבי משחקים גם אני ממליצה ללקוחות שלי לעשות מסילות עם קופסאות של איקאה – זה הכי נח .פרקטי.ומסודר בארון ובעין .עשיתי את זה מעל ל-‘7 לקוחות וכולם מרוצים מזה .
בהצלחה .
-
למה צריך פלטה עבה כ”כ?
לא מספיק לקחת דיקט ואותו לצפות עם ספוג?
ושאלה נוספת,
איך מצמידים את הפלטות המרופדות אל הקיר?
-
גם בשביל החוזק של הראש עצמו שלא ישבר כשמזיזים ובפרט שזה שוקל ואם מחברים לקיר אז ברור שצריך עבה שיתפוס את הפרזול
-
-
אצל מי עשית את זה?
בחנות רהיטים או אצל רפד?
-
-
אחסון משחקים
לקוחות אהבו את הרעיון מאד!!! מרוצות וממליצות-
בתחתית הארון מגירות עומדות על גלגלים ולא על מסילות, נשלפות החוצה בשעות אחה”צ וחוזרות למקומן בערב…..
-
גיטי –
באיזה עוביים של ריפוד מדובר?
כשאת עושה עם תאורה אז איך את עושה?
-
הריפוד עצמו זה כלום כמה מ”מ השאלה מה העובי של הספוג עצמו וזה אפשר להחליט לבד.
לגבי תאורה כשמדובר בפס לד יש ליידע את הנגר או להלביש על הלייסט שתופס את המיטה מאחורה. או על הפלטה שעל זה מתלבש הריפוד תלוי איך זה בנוי
-
-
לא
את הקופסאות מאיקאה
את הארון בחנות
את המסילות לא יודעת כנראה מאיקאה
הבנתי נכון?
-
אפשר לקנות ארון מוכן עם מסילות באיקאה .
בשביל לקנות את זה. לא צריך מעצבת .
אני רכשתי ללקוח באיקאה את הקופסאות כפי הגדלים והעמקים שיזדקקו.ותכננתי כחלק מתכנון הארון מקום לקופסאות.ותוכנית ליצירת מסילות לזה .
אין לקנות מסילות באיקאה .
-
תוכלי להעלות את התמונה של כל הארון. איפה קונים את הארון עצמו עם החלוקה. לא כ”כ הבנתי
אני ממש רוצה כזה
-
גיטי איך שאני מבינה
קנית יחידת אחסון של איקאה פרקת מהם את המסילות והרכבת את זה בארון רגיל?
-
רבקי – לא.קניתי רק את הקופסאות אחסון .
מסילות יצרתי לבד .ולא מאיקאה
-
כל נגר שתגידי לו שאת רוצה מסילות לקופסאות אחסון ומקסימום את מראה לו ידע ויבין ויוכל לעשות…
-
יש באיקאה ארון מוכן עם מסילות לקופסאות איחסון אך אין לו דלתות אני גם עיצבתי ללקוחה ארון עם קופסאות איקאה אך הכנסתי את כל הארון של איקאה כולל המסילות בתוך ארון מעניין מה יוצא יותר זול
וגם לידיעתכן זה בעומק 30 ס”מ ולא 60 נא לתכנן ארון בהתאם
-
אפשר להשתמש במסילות רגילות רק בחלק הפנימי.
(ולא בחיצוני עם הגלגלים.)
-
גם אני עשיתי ארון כזה. מישהי שיש לה גן פרטי בבית. וכל הקופסאות כבר קיימות. (רגילות מטמבור) הנגר פשוט בנה לה בתוך הארון כמו מסילה לפי הגודל שלה, זה לא ממש מסילה שהקופסא מושחלת אלא הצמיד לדופן כמו פרופיל מלא מעץ. שזה פשוט מאוד וכל נגר יכול לעשות את זה גם לארון קיים.
-
אני אשמח מאוד מאוד אם תוכלי להעלות לי הסבר או שרטוט לגבי הארון הזה של הקופסאות מאיקאה. אני ממש חייבת לעשות כזה דבר. תודה רבה
Log in to reply.