אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 3 דקות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
עיצוב מטבח
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ עיצוב מטבח
-
עיצוב מטבח
פורסם ע"י לאה ריבלין אדריכלות ועיצוב פנים on 20/12/2021 ב1:43 amיש לי לקוח שאני מעצבת לו מטבח גדול, עם פינה המיועדת למטבח פסח, אשמח לשמוע מה הייתן ממליצות לכיסוי/ סגירה לארונות בקו ישר.
כמו”כ איזה צבעים חדשים אופנתיים כיום במטבחים, חוץ מהשחור, זהב, עץ, אפור, ודמוי שיש?
תודה לכל המגיבות
רחל ענדען הגיבה לפני 3 שנים 8 חברות · 9 תגובות -
9 תגובות
-
000חברה חדשה
היי לאה לגבי צבעים אני ממש חושבת שהכל הולך ומתאים
אני אוהבת את הצבעים העמוקים / כחול עמוק ירוק /עשיתי גם מטבח בשילוב צהוב
כדאי לך לשבת עם הלקוח ולוודא אילו צבעים הוא אוהב דרך השראות בפינטרסט
וכך תגיעו לצבע מענין ששתיכם תאהבו
לגבי חומרים אני חושבת שהם מוסיפים אופי וכדאי להשתמש בהם ברזל /עץ לפי הסגנון המתאים
-
20120חברה חדשה
זה נועז ללכת על צבעים “צבעוניים” רוב הלקוחות לא רוצים מטבח שיחייב אותם לצבע מסויים
אני עשיתי לאחרונה כמה מטבחים של שמנת ומוקה או צבע אבן (שזה בין אפור למוקה) צבע חמים ונעים ועושה אוירה מאד… ומשתלב עם כסוף , זהב או שחור ממש לפי הטעם.
יוצא ממש עדין מבחינת גוונים
לגבי כיסוי למטבח פסח יש אפשרות לסגור את הכל בדלת הזזה ואז זה נראה כמו קיר של גבוהים
ראיתי אצל חמותי שעשו סגירה לכל אזור השיש פלטת עץ תואמת לכל הארונות בצורת ל’ הפוך שיושב על השיש ומגיע עד קו הארונות העליונים
ומשתמשים כל השנה ב30 ס”מ כמדף
החיסרון זה שהארונות העליונים חשופים ואפשר לפתוח אותם כל השנה (אם יש ילדים חשוב לשים לב…)
מצרפת חתך
-
000חברה חדשה
בשביל הארון פסח אפשרי לסגור דפנות ארון שמתחברות עם הברגה וניתנות לשליפה בפסח
נותן מראה של ארונות גבוהים והם לא ניתנים לפתיחה.
לגבי צבעים תזרמי עם הטעם של הלקוחה,
תראי לה תמונות מכל הסגנונות והצבעים ותראי לאיזה סגנון היא מתחברת.
-
000חברה חדשה
תודה לכל המגיבות .רציתי לשאול את הניה נוימן על מה מונח הל מעץ פשוט על השיש
-
20120חברה חדשה
כן, הלוח כבד וגדול (אצל חמותי מחולק ל2 חתיכות מפאת הגודל…
והוא יושב מצוין על השיש
אפשר לבקש מנגר שיתקין נעילה בין הארונות העליונים ללוח וכך יהיה בטוח יותר.
-
-
000חברה חדשה
לשאלת על סגירת מטבח פסח,
לח.ג. סחר יש דלתות מחיצה ממש מעולה מתאים בדיוק לסגירה הנדרשת
צריך להשאיר מקום בצידי הארונות לכניסת הדלתות פנימה, מה שיוצר פתיחה מלאה ללא צורך באחסון נוסף
בפסח למחיצות.
אממה… המוצר יקר..
-
000חברה חדשה
סגירת הרמוניקה עם חזיתות תואמות לעיצוב של המטבח יכול להיות אופציה טובה
אבל קצתיקרה… -
000חברה חדשה
לאמא שלי יש משהו אולי קצת מיושן אבל ממש נוח,
ונראה יפה, ומותאם למטבח בצורה מאוד קלאסית ולא בולטת.
יש לה כעין “דפנות” של סוכה, תואמות לחזיתות של המטבח (או של הגבוהים),
ויש סוקל שיוצא החוצה (ולא פנימה כמו תמיד) למטה ובתקרה עם מסילה, ועל זה מלבישים את החזיתות של הארון.
היתרון בו שלא יוצא מידי יקר כמו בהרמוניקה, אבל צריך מקום אחסון לימים של פסח,
או שכמו שאחת כתבה כאן, משאירים בצדי הארונות מקום לאחסון החזיתות (ואפשר לסגור אותם ג”כ דלת רק אם אין לא גדולות יותר מרוחב השיש).
הרבה הצלחה!
Log in to reply.