עיצוב סלון קטן

קדם Forums אדריכלות ועיצוב פנים עיצוב סלון קטן

• יוכבד אייזנבך

אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    05/08/2022 ב12:51 am

שלום רחל!

מה שתפס לי את העין מיד זו המרפסת…. וואו!

לגבי הסלון שלך:

דבר ראשון, יש לנו פה מס’ בעיות תכנוניות-

1.אין חלל כניסה לדירה,

מה שגורם שכל מי שעומד בדלת ‘חשוף’ לכל מה שקורה בסלון, מטבח ואפ’ במרפסת…

2.אין הפרדה ברורה מספיק בין הסלון והמטבח, מה שיגרום לכל ארוחת ערב להפוך לך לא רק את המטבח אלא גם את הסלון. ואם אנחנו שמים לב לשילוב של שני הבעיות… לא מומלץ.

אז כדי לדעת איך לפתור את הבעיות הללו בצורה שמתאימה לך הייתי ממליצה לך לדבר עם מעצבת פנים בצורה יותר מפורטת ומותאמת לך ןלמשפחה,

אבל בגדול הייתי ממליצה לך להציב איזושהיא מחיצה שתחסום את האפשרות של מבט מהכניסה למשטח העבודה במטבח.

זה לא חייב להיות דוקא קיר או ארון עד לתקרה, כי זה חוסם לנו את החלל ויגרום לנו להרגיש צפופים הן במטבח והן בסלון, אלא יכול להיות איזושהיא הפרדה באמצאות עציצים עם צמחיה גבוהה, ארונית עם מדפים וכו’

וגם, אני אוהבת להפריד בין המטבח לסלון כי האורחים לא חייבים לראות איך מצלחתים להם כל מנה…

מצרפת לך שרטוט מלמעלה…

אפשר גם לשנות את המיקום של הספה והארון, ממליצה להתייעץ באופן אישי

בהצלחה!

• גיטי ברים

אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    05/08/2022 ב5:30 pm

מצטרפת לדעתה של יוכבד בקשר לבעיות בסלון. אבל אני הייתי אולי חוצה בין הסלון והמטבח עם הארון ספרים עצמו באזור האורך 2 מטר. ישאיר פתח עד הספה של כ1.00-1.10 מאחורה אפשר לחפות את גב הארון או עם מזונית צבעונית שתשתלב במטבח או טפט את הפינת אוכל הייתי מצמידה לקיר השמאלי. ככה באמצע השבוע חצי מפינת האוכל מוסתרת כי יש מאחורי הדלת קיר של 1.10 ובשבת או בשעת הצורך מוציאה אותו או מסובבת. ככה יש יותר רצפה פנויה וכשמישהו דופק בדלת לא חייבים לפתוח אותו 90 מעלות….

• שילת כהן

אדמיניסטרציה
    חברה
    07/08/2022 ב11:57 pm

לדעתי, החלל שלך לא מספיק גדול בשביל לחלק אותו

וגם לא מספיק גדול בשביל 2 שולחנות

מצרפת לך 2 דוגמאות שחשבתי.

אהבתי את הספה שקצת מוסתרת מכל מי שנמצא בדלת

ומאחורי הדלת יש מקום לארון מעילים

ואולי כדאי לחשוב על החלפת השולחן בשולחן מרובע נפתח,

כשהוא סגור הוא 120*120 ומספיק ל8 איש.

כשהוא נפתח, זה עד לגודל 120*320

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן