אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 4 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
פונט MIRYL לרוויט
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ פונט MIRYL לרוויט
Tagged: רוויט, רוויט למקצוענים
פונט MIRYL לרוויט
פורסם ע"י Shul amit אדריכלות ועיצוב פנים on 25/02/2026 ב9:23 pmאני מחפשת ממש בדחיפות את הפונט MIRYL לרוויט,
תודה מראש.
דבורי הגיבה לפני 6 ימים, 16 שעות 5 חברות · 7 תגובות- 7 תגובות
פעילה בקהילה
עוזר לך של אוטוקד?
מצרפת לך….
תחלצי את הקובץ…
- סטטוס תעסוקתי:
חברה תורמת
לא, לכן כתבתי לרוויט
אני צריכה דווקא ברוויט
- סטטוס תעסוקתי:
חברה תורמת
מקפיצה…
עדיין מחפשת…
חברה תורמת
כל פונט שמותקן לך בווינדוס במחשב יופיע אוטומטית ברוויט. לא צריך לחפש אחד ספציפי לרוויט.
מה שאת צריכה זה את הפונט הכללי ולהתקין אותו בתיקיית הפונטים בווינדוס. מקווה שזה עוזר!
- סטטוס תעסוקתי:
חברה תורמת
תודה שלומית, אבל אני לא יודעת אם זה בדיוק מה שאני מחפשת…
מה שקרה זה ככה: ייבאתי בלינק מפת מדידה (קובץ DWG לרוויט) וכל הטקסטים הופכים לאנגלית (אין לי את הפונט – המקורי ברוויט, וגם כמה שחיפשתי לא מצאתי…).
כשניסיתי להחליף פונט באוטוקד למפת מדידה עצמה, כל פונט שניסיתי הכל התחלף לאנגלית.
הפונט הוא: MIRAL. (אני צריכה אותו כפונט לרוויט – TTF.)
ולכן אני מחפשת אותו…, אם יש לך פתרון מתאים, אני אשמח לשמוע, תודה - סטטוס תעסוקתי:
חברה תורמת
שלום שולמית, יש פיתרון פשוט לעקוף את הבעיה הזו- שהכתב מגיע לרוויט באנגלית והוא להדפיס את השרטוט באוטוקד בPDF ואח"כ ליבא לאוטוקד את הקובץ PDF ככה שהוא בעצם מגיע מפוצץ ועכשיו כשתעבירי את האוטוקד לרוויט הוא יגיע עם כל הכיתובים באנגלית, אגב זה רעיון של המרצה לאה דבורץ- מעבירה קורסים ללמוד רוויט, בהצלחה.
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
ישנה אפשרות נוספת, לפוצץ את הטקסטים וברגע שהם קוויים, רואים אותם ברויט
Log in to reply.