אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 4 דקות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
קורס הדמיות
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ קורס הדמיות
-
קורס הדמיות
פורסם ע"י מיכל גנדל אדריכלות ועיצוב פנים on 24/09/2024 ב12:53 pmשלום לכולן!
מס’ שאלות לגבי לימודי קורס הדמיות אדריכליות.
האם כדאי להשקיע בקורס כזה?
כמה ביקוש יש בתחום הזה במבחן המציאות?
מה המחירים?
ראיתי בפרוג אחד כזה. מה אומרות עליו? מישהי התנסתה שם?
השאלה לעניין העיתוי – האם הבינה המלאכותית עתידה להחליף תחום זה לגמרי?
https://www.prog.co.il/school/courses/architectural-simulations/#brevoConversationsExpanded
אסתר דרורי הגיבה לפני 2 חודשים, 4 שבועות 9 חברות · 14 תגובות -
14 תגובות
-
880חברה חדשה
מישהי??
יש גם קורס הדמיות של עמרי רון.
https://omriron.com/courses/vray-online/
אבל האם בכלל שווה ללמוד הדמיות – בעידן שלנו??
omriron.com
קורס ויריי אונליין | לומדים להכין הדמיה פוטוריאליסטית מהבית!
קורס הדמיות ויריי אונליין | מרכז הדרכה רשמי | הקורס המקצועי והמקיף ביותר - כולל מעל 100 סרטוני וידאו מוקלטים באיכות גבוהה + חבילת תרגול והדגמה עצומה | צפו בסרטונים ולמדו להכין הדמיות פוטוריאליסטיות בעצמכם.
-
000חברה חדשה
תחום מעניין, אני מאד אוהבת.
קשה להתעסק רק בתחום הזה בתור עצמאית (עד שעולים על הגל מבחינת כמות לקוחות מספקת)אלא לשלב גם שרטוט, תכנון, עיצוב פנים.
לכל שאלה יכולה לפנות אלי בכיף 0507817077 – אבישג כורש
למדתי אצל עמרי רון הוא תותח! כמובן תמיד לומדים עם הזמן וכל פרוייקט הוא עוד ניסיון וכמובן מלא סרטונים לשיפור ביוטיוב אם את שואפת לעלות ברמה תמיד.
-
880חברה חדשה
תודה אבישג!
אצל עמרי זה רק ויריי.
השאלה היא איזו תוכנה הכי מומלצת?
רוויט? סקצ’אפ+ויריי+פוטושופ? D3מקס?
-
000חברה חדשה
אני עובדת על סקטצאפ ווירי למדתי אצלו את שתי התכנות,
אלו תכנות יחסית פשוטות שמוציאות הדמיות ברמה גבוהה ככה שלהתחלה הן מעולות ( התחלה בתחום זה כמה שנים)
חד משמעית התכנות שמוציאות הדמיות באיכות גבוהה זה 3d max+ corona\ V-RAY. אני כרגע בהתלבטות כבר לעבור אליהם “סיעור מוחות” פותח מסלול אחרי חנוכה.
-
860חברה חדשה
את יכולה לחפש דיונים ע”ז כאן בקדם.
אני בס”ד עובדת בהדמיות ויש עבודה ברוך ד’.
עובדת על מקס.
כרגע נראה שהבינה לא בכיוון להחליף אותנו…
אם את רוצה שאלות ספציפיות יכולה בשמחה לפנות אלי בפרטי.
חנה בילצקי
-
000חברה חדשה
האם זה שווה ללמוד את זה בתוספת ללימוד סקטשפ+וירי ווריט כשאני עדיין לא יודעת למה אני הכי מתחברת מכל הדברים שיש באדריכלות?
-
200חברה חדשה
אני למדתי במסלול אדריכלות והתחברתי ממש לנושא של הדמיות
ומאוד השקעתי בו. למדנו בתוכנת סקאצ’אפ+וירי,
תוכנות שמוציאות תוצרים מההממים, אך אחרי הרבה עבודה קשה
באיזה שהוא שלב הופתעתי לגלות שעוד לפני שאנחנו מגיעים לבינה המלאכותית
קיים היום תוכנות כמו לומיון שלא מבוססות על בינה מלאכותית אבל היא תוכנה
שתוך שעה אפשר להוציא בה הדמיות מההממות (לא ברמה הריאליסטית כמו וירי אבל עדיין מאוד יפה).
זו תוכנה מאוד פשוטה שגם ילדים בני עשר יכולים לעשות בה הדמיות.
ואכן באחד הפרויקטים בלימודים בנות שלא הספיקו לעשות הדמיות בעצמן
שלחו לאחת שעושה בלומיון והיא הוציאה להם הדמיות מטורפות בלפחות חצי מחיר מאחת שעושה בוירי
אז למה שאנשים ישלמו כסף כבד להדמיות בתוכנות כמו וירי או 3DMAX כשהם יכולים להוציא בעצמם
הדמיה מאוד יפה ואפילו לעשות סרטון הדמיות עם בלוקים שזזים וכו’ (אפשרות הניתנת בלומיון)?
בפועל הבנתי שיש עדיין הרבה ביקוש להדמיות , אך השאלה לאן זה יתפתח.
אז צריך לקחת את זה בחשבון.
ואשמח לשמוע מה אתן אומרות על העניין
-
6200חברה חדשה
אני למדתי סקטשאפ + וירוי ברמה גבוהה ויש לי גם את לומיון- חייבת לציין שלומייון זה רק לעריכה! אא לבנות בלומיון!
בונים את הבית או מה שרוצים בסקשאפ-רויט וכו ואחכ מעבירים ללומיון ושם יכולים לעצב..
מה שכיף בתוכנה הזאת שכל מה שרואה זה מרונדר- החלונות, תאורה וכדו’ ולא כל שניה צריך לרנדר לראות איזה גוון ואיזה צבע.. וגם שהדברים זזים-הגבעולים מתנופפים ברוח ,אנשים וכו וככה זה מרגיש יותר אמיתי..
זה תוכנה מאוד קלה ללמידה- ובעברית! מאוד קל להתעסק איתה מרגיש ממש כמו משחק..אפשר ליצא הדמיות+סרטונים במהירות אבל לא באותו רמה של וירי.. יכולה לשלוח לך סרטון שעשיתי בכמה שניות בלומיון והדמיות שלוקח בכמה דק’- אבל זה רק אחרי הבסיס בסקטשאפ
בשונה מוירי -לומיון קלה מאוד ללמידה ( עם ההדרכות שמגיעות ביחד עם התוכנה)
התנסתי גם בבינה מלאכותית(PROMAI) וחושבת שזה טוב להדמייות בקטנה ובמהירות.. בלי הפרטים הקטנים והדקיות הפיציות- נגיד אני עשיתי לפרויקט בנגרות העלתי צילום מסך של הבסיס מסקטשאפ ופשוט ביקשתי צבע לארונות ידיות וכו’ ויצא לי מהיר ומעולה אחרי כמה שינויים.. – לדברים פשוטים הבינה מלאכותית טובה אבל לדברים גדולים כמו חדרים, דירות, מבנים וכו’ זה לדעתי פחות מתאים אם יש לזה דרישות וזה לא רק להשראה..
-
020חברה חדשה
אסתי אני אשמח שתשלחי לי דוגמ’ בלומיון להתרשמות
ממש סיקרן לראות את התוצר שהתוכנה מוציאה ב50 אחוז מהזמן
האם אפשר ללמוד לבד את התוכנה? או שיש המלצהלמקום לימוד?
המייל שלי*** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך ***
תודה רבה
-
200חברה חדשה
אפשר ללמוד את התוכנה לבד.
היא תוכנה מאוד פשוטה.
בהצלחה.
-
6200חברה חדשה
זה חסם את המייל שלך..
זה תוכנה ממש קלה ללמידה, ובעברית, ויש הדרכות בסיסיות בתוכנה שנכנסים בפעם הראשונה הוא עושה סוג של הכרות- כאן זזים כאן הולכים כאן מציבים דברים וכדו’ ממש כמו משחק
התוכנה גם מאוד מהירה לעבודה לקח לי לרנדר דברים מה שהיה לוקח כמה ימים לקח כמה שעות..
אם לראות תשלחי לי את המייל שלך בפרטי..
-
-
800חברה חדשה
מעניין אותי לראות הדמיה לומיון אשמח אם תשלחי לי דוגמא ואיך משיגים את התוכנה? המיל שלי=*** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך *** תודה רבה גיטי
-
-
-
6200חברה חדשה
ניסיתי להעלות אבל זה כבד..
אתן שולחות את המייל בצורה שחוסמת את זה… יכולות לכתוב לי אותו בפרטי?
-
Log in to reply.