אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 19 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
רעיון לקיר כניסה
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ רעיון לקיר כניסה
-
רעיון לקיר כניסה
פורסם ע"י לאלי פריד גרפיקה on 11/08/2022 ב12:10 amשלום לכל המוכשרות,
אם למישהי קל לשתף אשמח לקבל טיפים לצביעה / עיצוב לקיר כניסה רוחב 1.20
הדגש הוא על עיצוב שנוכל ליצור / לקנות בעצמנו ללא צורך באיש מקצוע מיוחד ועם ידיים מעט שמאליות : )
אם יש לך רעיונות או תמונות בשליפה, נשמח מאדדדד
שרי אסולין – "מבינון" להבין ולאהוב לקרוא! הגיבה לפני 2 שנים, 2 חודשים 9 חברות · 11 תגובות -
11 תגובות
-
הי,
אני הייתי הולכת על צבע קיר דומיננטי + 2 נק’ תאורה קירית מרשימה כמו up down,
אופציה נוספת, אקססוריז מהסוג הזה, קישוטי קיר מתכתיים:
https://www.stock-online.co.il/category/%D7%A7%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%98%D7%99-%D7%A7%D7%99%D7%A8
-
את יכולה לשים לבד טפט על הקיר (יש המון המון דוגמאות)
אפשר בנוסף מראה עם מסגרת יפה
או מדפים על הקיר בצורה יפה עם כלים דקורטיביים
-
יש היום הרבה חיפויי קיר מPVC יש חנות במודיעין עילית של טפטים וחיפויים – וולטופ
שווה לנסות!!! ההדבקה שלהם פשוטה ביותר עם סופר שבע אפשרי רק על חצי קיר או רק במרכז אפשרי משחק של קרנזים כמסגרות עם מראה בתוכו ותאורה נסתרת בקרניז …
-
-
אני עשיתי קיר כזה (בתוכנית להוסיף עוד תאורה מעל המדף)
זה צביעה של צבע אקריליק עם מברשת לשני הכיוונים
-
ממליצה לך על משהו חדש שהולך בשוק- אני עשיתי את זה בשני חדרי שינה (ביחידות) זה הקפיץ לי את החדר מפשוט לצימר.
יש ציירת חרדית אלופה שמציירת לך ציור מעורר השראה (בכל סגנון שהוא) היא מקבלת ממך פרטים על הסגנון שאת רוצה ויוצרת לך ציור מותאם אישי.
אוכל לשלוח לך תמונות להתרשמות. [email protected]
05331-50913 אסתר- זה המספר שלה
-
אולי תעלי לפה תמונות וכולנו נוכל להתרשם…
תודה
-
-
אפשר להזמין אצלה כל גודל, כל סגנון (תשקפי את הפינה שאת רוצה לראות בסוף)
-
שימי לב שהתמונה בשילוב מטאלי.
Log in to reply.