אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 6 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
שאלה לגבי יועץ/ת משכנתאות טוב/ה וזול/ה
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ שאלה לגבי יועץ/ת משכנתאות טוב/ה וזול/ה
שאלה לגבי יועץ/ת משכנתאות טוב/ה וזול/ה
פורסם ע"י שרה בודנר חשבונאות ויעוץ מס on 18/02/2026 ב5:06 pmרציתי לשאול אם מישהי מכירה יועץ משכנתאות זול זריז וטוב עדיף מישהו עם קשרים בבנק לאומי
כי אני צריכה משכנתא לדירה שהוגרלה בדירות בהנחה והבנק המלווה הוא לאומי.. בתקוה שיהיה שם משכנתא יותר טובה
תודה
0548430377
בתשבע סייפש הגיבה לפני 2 שבועות, 2 ימים 8 חברות · 10 תגובות- 10 תגובות
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
ממליצה מאוד על שפרה אפטרגוט. יועצת משכנתאות עם ניסיון והמלצות רבות. תותחית ממש 0548453336
ותיקה
היי
המלצה על יועץ משכנתאות מס 1 תותח ברמות
זאבי קמינסקי מחיפה הטלפון של המשרד 039121212
חברה רשומה
ממליצה על פייגי זילברמן , סידרה לנו משכנתא בלאומי- משתלמת במיוחד!
מס' טל' : 054-8435083
פעילה בקהילה
תודה על ההמלצות, אשמח לשמוע סדר גודל של עלות היעוץ כי התקיב שלנו מוגבל מאד ולכן התחלנו לנסות לעשות לבד מול בנק לאומי אבל זה קצת קשה לעבוד לבד כי זה לרדוף אחרי הטלפון שעות בהמתנה וכו,
אבל אני גם לא רוצה להוסיף עלות של 10 אלף על היעוץ כי זה הרבה כסף בשבילינו, לכן אני מחפשת יעוץ מוזל מאד,
השאלה אם אני ריאלית או שאין דבר כזה בשוק
חברה רשומה
ממליצה על נועה ברון!
יועצת משכנתאות ויועצת פיננסית מעולה! ממליצה בחום!
0504175599- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
שפרה אפטרגוט תותחית!!!!
תנסי אחלה לי היא לקחה סביבות 5000
שווה לך לנסות
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
שפרה אפטרגוט 0548453336
פעילה בקהילה
שריקי מאשדוד לוקח כ-5200 ש"ח
אם תרצי פרטים תצרי איתי קשר …
פעילה בקהילה