אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 4 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
כדאי ללמוד אדריכלות?
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ כדאי ללמוד אדריכלות?
-
כדאי ללמוד אדריכלות?
פורסם ע"י יהודית סלומונס צילום ומולטימדיה on 14/01/2025 ב5:20 pmאשמח לשמוע מנסיונכן!
האם שווה ללכת ללמוד אדריכלות? (בהתמחויות בסמינר)
אני כרגע צלמת וידיאו ומעצבת גרפית, האם אני אתחבר למקצוע?
האם הוא מספיק אומנותי, יצירתי?
וכן מבחינת שכר – האם העבודה רווחית? משתלמת?
האם יש סיכוי להגיע לשכר כמו בהייטק? (כי אני מתלבטת בין שתיהם)
וכן אשמח לשמוע כל תגובה מכן, חיובית \ שלילית ועד כמה אתן נהנות \ לא נהנות בתחום
תודה רבה!
רבקי D הגיבה לפני 8 שעות, 54 דקות 4 חברות · 3 תגובות -
3 תגובות
-
18140חברה חדשה
אני ממליצה מאוד.
הלימודים אמנם קשים אבל כייפים ברמות, נותן מלא סיפוק.
אם הוא אומנותי או לא אז בעיקרון הוא מאוד אומנותי אבל בגלל שבסמינרים לומדים הנדסאי (ולא תואר) אז זה כן יכול להיות יותר טכני זה לדעתי משתנה לפי סמינרים. השאלה איזה סוג אומנותי את מחפשת. אם את מתלבטת בין אדריכלות להייטק אז אני מאמינה שאדריכלות בכל אופן יהיה לך הרבה יותר אומנותי. (אגב, בלימודים עצמם נותנים הרבה ביטוי לעיצוב גרפי ולכל העולם של שפה חזותית)
לגבי העבודה זה כמובן תלוי באיזה ענף תשתלבי. את יכולה להשתלב בהיתרי בניה שהוא ממש טכני ואת יכולה להשתלב בעיצוב פנים ובהום סטיילינג שזה ממש אומנותי.
ועוד משהו שיש לך באדריכלות- את כל העניין של הדמיות, תוכניות מכר וכו’ שאני מאמינה שבתור מעצבת גרפית את תתחברי אליהם ואפשר להרוויח מהדברים האלה ממש הרבה. אז גם אם לא תתחברי לתכנון יהיה לך את כל הדברים האלה
מאחלת לך המון המון הצלחה וסייעתא דשמיא בלבחור מקצוע
-
8864פעילה בקהילה
מצטרפת לפערי,
במקצוע האדריכלות יש המון נישות, ואת יכולה למצוא את המקום שהכי מתאים לך..אני מתעסקת בהדמיות ואכן זה תחום שמאוד קרוב לעיצוב הגרפי והצילום.
מבחינת שכר רוב האדריכליות והמעצבות עצמאיות ואז זה מאוד תלוי בך וכן אפשר להגיע למשכורות מאוד טובות.
מה שכן כדאי לך לבדוק עם עצמך האם מתאים לך להיות עצמאית…
הרבה הצלחה! -
29160חברה חדשה
לגבי השאלה שלך -באדריכלות יש המון יצירתיות ,
הרבה יותר מהייטק- לדעתי, אדריכלות באמת מקצוע מרתק.
המשכורת- בתור מתחילה- לא דומה להייטק משום כיוון- בעיקר אם את מירושלים…..
יכולה להגיד לך שממש לא פשוט למצוא עבודה באדריכלות…(תכלס גם בהייטק…)
אולי כשתצאי לעצמאי תוכלי להרוויח סכומים יפים… רוב השכירות לא מגיעות בשום צורה למשכורת של מישהיא בהייטק עם אותו סכום שנים ניסיון…..
מהנסיון שלי הרבה בנות לא יודעות את זה כשהם בוחרות מסלול… למרות שכמובן זה לא אמור להיות שיקול קובע…
אם זה חשוב לך אז כדאי שתדעי.
בכל אופן זה מהראיה שלי כיחסית מתחילה בתחום- 3 שנים בתחום,
נראה לי מה שכתבו לך פה -נשמע שהם עם יותר נסיון והספיקו להתפתח יותר…..
לרוב הבנות ההתחלה ממש קשה…..
הרבה פעמים לא מעריכים את העבודה של אדריכליות:(
Log in to reply.