

אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 3 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
שיש למטבח
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ שיש למטבח
-
שיש למטבח
פורסם ע"י miriam r אדריכלות ועיצוב פנים on 31/01/2022 ב3:09 pmמה מומלץ?
תודה!
נחמה מ הגיבה לפני 3 שנים, 3 חודשים 7 חברות · 9 תגובות -
9 תגובות
-
0
0
0
חברה חדשה
שיש קיסר,
זה הסטנדרט. איכותי, מגוון רחב מאד של אופציות במחירים שונים.
לגבי צבעים ודוגמאות- תמיד הכהה יותר ו /או המקושקש יותר – יהיו פרקטיים יותר ו”יעלימו” כתמים.
אך אם תחזוקה טובה- הבהירים ג”כ נראים מצוין לאורך זמן..
בהצלחה!
-
95
160
0
פעילה בקהילה
שימי לב ששיש “מעלים” כתמים
(בניגוד לארונות מטבח, למשל)
הוא לא תמיד יתרון-
את לא רוצה שאוכל יגע בלכלוך
או ח”ו בנמלה מטיילת…
-
-
10
2
0
חברה חדשה
יש עוד המלצות?
אני רוצה לראות עוד דגמים..
-
0
0
0
חברה חדשה
לקיסר יש המון דגמים…
בשביל לראות דגמים ממליצה לך לגשת לכל חברת מטבחים או שיש ולהסתכל:)
באופן כללי, שיש דגם קלקטה נחשב מאד יוקרטי, נקי ופרקטי. [זה מעין גידים לאורך השיש] -
0
0
0
חברה חדשה
יש היום משטחים מפורצלן, עם דגמים ממש יפים
זה יקר יותר מקיסר הסטנדרט, עמיד יותר לחום וחומרי ניקוי
יש לקיסר, למינם, דקטון, נאוליט
-
-
58
266
0
פעילה בקהילה
שיש בהיר ונקי כיף לעבוד עליו , במטבח הקודם שלי היה שיש שחור . לא כיף לעבוד על משטח כהה, דברים נעלמים בעין והיו שם נמלים לפעמים וזה היה מתסכל נורא
הבטחתי לעצמי שבמטבח החדש רק בהיר, יש לי לבן עם גידים , מהמם, יוקרתי, נקי בעין, לא רואה שום חיסרון!
היום לעמוד במטבח לבשל ולאפות הוא תענוג!!! רק בהיר!!!
-
0
0
0
חברה חדשה
לשיש קיסר יש אולם תצוגה גדול בסוף רחוב הלח”י ברמת גן (סוף הרחוב של דיזיין סנטר, ליד מקס סטוק). אפשר להתרשם שם מכל הדגמים, גם במשטחים גדולים, ואפילו לקבל דוגמית של שיש להשוואה עם הפורמייקה, וכד’.
לגבי הסוג של גרניט פורצלן: המעלה בו שניתן להניח עליו רותח, ואפילו תבניות ישר מהתנור. החסרון- רגיש לשברים בקצה,
ענין נוסף שיש לקחת בחשבון הוא שאין אפשרות לחיבורים באזור הכיור או הכיריים, אלא רק במקום שיש חיבור ארוך- לפעמים זה משמעותי, תלוי בצורת המטבח, ובדוגמא של השיש.
Log in to reply.