תוכנות להתקנה במחשב

קדם Forums אדריכלות ועיצוב פנים תוכנות להתקנה במחשב

• Shira

אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    19/08/2022 ב3:58 pm

היי,

קודם כל תתחדשי😉

שנית,

תתקיני גם REVIT.

תבקשי שזה יהיה בגרסה דיי חדישה, מכיוון שכל התוכנות הללו לא פותחות קבצים שהם בשנה יותר גבוהה…

לצורך העניין, אם יש לך רוויט 2015…הוא לא ייפתח לך קובץ שנניח הגיע מרוויט 2019…

בנוסף אם יש אפשרות מומלץ שיתקינו לך גם V-Ray לסקצ’אפ.

הייתי מציעה לך שתשאלי לפני מה אתן הולכות ללמוד…כי יש עוד כמה (כמו 3D Max ו- Lumion).

שיהיה לך המון בהצלחה!

• הודיה .ב.

אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    20/08/2022 ב9:58 pm

תודה רבה לך. ממש עזרת לי.🙏

• ברכי רוז

אדריכלות ועיצוב פנים
      חברה
      21/08/2022 ב4:16 pm

רשימה בסיסית מצויינת!

בנוגע לרוויט- הייתי ממליצה לך ללכת על הגירסאות הכי חדשות (2022-2023) מכיוון שהשדרוגים מאוד משמעותיים משנה לשנה. אותו דבר בV-ray. לעומת זאת באוטוקאד וסקצ’אפ זה לא מאוד משמעותי למרות שבכל מקרה לא הייתי ממליצה על פחות מ2020.

מה שכן- ברוויט אולי כדאי לך גם גירסה נמוכה יותר (לא פחות מ2019- כי 2018 מעצבן מאוד!!!) כדי שתוכלי להעביר תכניות גם למי שאין לה עדיין 2023.

בהצלחה!!!!

• YaJo

אדריכלות ועיצוב פנים
        חברה
        21/08/2022 ב8:39 pm

Revit תופס המון המון שטח במחשב ולכן לא ככ מומלץ להתקין 2 גרסאות. וממילא קובץ שעבדת עליו בגרסה חדשה לא תוכלי לפתוח בישנה כך שזה לא יעזור לך. תבדקי מה הגרסה הכי מתקדמת שיש במחשבים של הסמינר ותתקיני אותה.

• YaJo

אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    21/08/2022 ב8:37 pm

Adobe acrobat PDF עם כל הכלים או בגרסה הישנה. חייבים בשביל לנווט בקבצי שרטוט גדולים.

Photoshop – חייבים בתכנית לימודים החדשה.

פונטים לאוטוקאד.

Design review של Autodesk (חינמי)

פונטים של Autocad

Lumion ממש כדאי וגם 3DMAX ו Rehino. אם לטכנאי שלך יש ואם את אוהבת ללמוד לבד, כי לא מגיעים לזה בסמינרים. ואם המחשב שלך יכול לסחוב את כל זה…

בהצלחה!

• הודיה .ב.

אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    24/08/2022 ב2:11 pm

תודה רבה לכולכן🙏👍👍👍👍

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן