אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני שעה אחת
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
תוכנות להתקנה במחשב
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ תוכנות להתקנה במחשב
-
תוכנות להתקנה במחשב
פורסם ע"י ה. .ב. אדריכלות ועיצוב פנים on 19/08/2022 ב3:18 pmשלום אני עומדת לקנות מחשב חדש ואני לומדת אדריכלות .
איזה תוכנות אתן ממליצות לי להתקין חוץ מאוטוקאד וסקצ’אפ.
אשמח לתשובה.
ה. .ב. הגיבה לפני 2 שנים, 10 חודשים 4 חברות · 6 תגובות -
6 תגובות
-
2
0
0
חברה חדשה
היי,
קודם כל תתחדשי😉
שנית,
תתקיני גם REVIT.
תבקשי שזה יהיה בגרסה דיי חדישה, מכיוון שכל התוכנות הללו לא פותחות קבצים שהם בשנה יותר גבוהה…
לצורך העניין, אם יש לך רוויט 2015…הוא לא ייפתח לך קובץ שנניח הגיע מרוויט 2019…
בנוסף אם יש אפשרות מומלץ שיתקינו לך גם V-Ray לסקצ’אפ.
הייתי מציעה לך שתשאלי לפני מה אתן הולכות ללמוד…כי יש עוד כמה (כמו 3D Max ו- Lumion).
שיהיה לך המון בהצלחה!
-
-
0
0
0
חברה חדשה
רשימה בסיסית מצויינת!
בנוגע לרוויט- הייתי ממליצה לך ללכת על הגירסאות הכי חדשות (2022-2023) מכיוון שהשדרוגים מאוד משמעותיים משנה לשנה. אותו דבר בV-ray. לעומת זאת באוטוקאד וסקצ’אפ זה לא מאוד משמעותי למרות שבכל מקרה לא הייתי ממליצה על פחות מ2020.
מה שכן- ברוויט אולי כדאי לך גם גירסה נמוכה יותר (לא פחות מ2019- כי 2018 מעצבן מאוד!!!) כדי שתוכלי להעביר תכניות גם למי שאין לה עדיין 2023.
בהצלחה!!!!
-
0
0
0
חברה חדשה
Revit תופס המון המון שטח במחשב ולכן לא ככ מומלץ להתקין 2 גרסאות. וממילא קובץ שעבדת עליו בגרסה חדשה לא תוכלי לפתוח בישנה כך שזה לא יעזור לך. תבדקי מה הגרסה הכי מתקדמת שיש במחשבים של הסמינר ותתקיני אותה.
-
-
-
0
0
0
חברה חדשה
Adobe acrobat PDF עם כל הכלים או בגרסה הישנה. חייבים בשביל לנווט בקבצי שרטוט גדולים.
Photoshop – חייבים בתכנית לימודים החדשה.
פונטים לאוטוקאד.
Design review של Autodesk (חינמי)
פונטים של Autocad
Lumion ממש כדאי וגם 3DMAX ו Rehino. אם לטכנאי שלך יש ואם את אוהבת ללמוד לבד, כי לא מגיעים לזה בסמינרים. ואם המחשב שלך יכול לסחוב את כל זה…
בהצלחה!
Log in to reply.