אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 34 דקות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
תכנון מטבח
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ תכנון מטבח
Tagged: אדריכלות ועיצוב פנים
תכנון מטבח
פורסם ע"י אביטל ישראל אדריכלות ועיצוב פנים on 07/07/2026 ב10:31 pmאשמח לעזרה דחופה
אני מתכננת מטבח ורוצה רעיונות נוספים לתכנון
הלקוחות רוצים ארון גדול בנוסף אזור ישיבה יפה
אשמח אם יש לכן
אביטל ישראל הגיבה לפני 3 שעות, 33 דקות 5 חברות · 5 תגובות- 5 תגובות
פעילה בקהילה
מתוכנן יפה מאד.
2 שאלות:כמה יש בין הכסא לקיר?
כמה מקום יש לצלחת 🙂 בקטע הצר של השולחן?פעילה בקהילה
התכנון מסודר ונכון
אני אישית הייתי מעדיפה כיריים בין הבשרי לחלבי אלא אם כן יש עוד כיירים לחלבי
זה מונע טיפטופים במטבח ומייעל את המשטח עבודה בשתי צידי הכייריםפעילה בקהילה
הארון הגדול זה קיר גבוהים ?
הם קונים מקרר אינטגרלי ?
אם לא צריך לחשוב על המיקום של המקרר
באופן כללי עדיף להעלות תכנית עם מידות
פעילה בקהילה
א. לא תמיד לקוחות רוצים כיריים מפרידות בין צד לצד כי הרבה פעמים יש השפרצות של טיגון או גלישות מצד לצד בצורה כזו (גם כיורים צמודים לפעמים לקוחות לא רוצים)
ב. כמה הרווח בין 2 הכיורים- מה הוא יהיה- חלבי? בשרי? הרבה פעמים זה מתכון בטוח לשאלות הלכתיות
ג. ממש אהבתי את היציאה מהקופסה וההרחקה של דלפק האכילה מהקיר ע"מ לתת מקום לסועד נוסף, רק תבדקי שיש לך מספיק מקום גם לכסא וגם למעבר בינו לבין הגבוהים (במיוחד אם מדובר במקרר). כנ"ל בין משטח העבודה לדלפק- יש לך מספיק מקום
ד. התוכנית נראית ממצה וטובה- למה את מתכוונת כשאת כותבת אזור ישיבה טוב- כמה סועדים אמורים לשבת בעת ובעונה אחת?
Log in to reply.