אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני יום אחד
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
תמונות לחדר ילדים- נראה את היצירתיות שלכן!
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ תמונות לחדר ילדים- נראה את היצירתיות שלכן!
-
תמונות לחדר ילדים- נראה את היצירתיות שלכן!
פורסם ע"י תהילה ט. חברה on 30/09/2022 ב1:43 pmאני רוצה לפתח תמונות של הבנות שלי לחדר שלהן
אני יודעת שמאד הולך היום לפתח על עץ , הבעיה היא שאני מאמינה שעוד שנה אני ארצה להחליף את התמונות ולשים במקומן אחרות
השאלה היא כזאת: יש לכן רעיון לפיתוח תמונות שיהיה אפשרות להחליף אותן ושיהיה גם עדכני?
למשל מסגרות לתמונות פחות הולך היום.. מצד שני זה רב פעמי..
אם יש לכן רעיון יצירתי שיענה לדרישה שלי וגם יהיה אונתי ועדכני אשמח מאד לשמוע!!
תודה רבה
שנה טובה
מירי הרשנבוים הגיבה לפני 2 שנים, 1 חודש 11 חברות · 19 תגובות -
19 תגובות
-
למען ה’, מה משנה לך מה אופנתי? תעשי מה שאת אוהבת.
מסגרות בהחלט יכולות להיות יפות מאד.
אפשר להדביק תמונות ישירות על הקיר
אפשר לתלות לוח שעם או לוח מגנט או צבע מגנט
או…….
תחפרי קצת בפינטרסט ותבחרי מה שמוצא חן בעיניך.
-
שלום לך,
יש לי עסק של מדבקות קיר,
יש לי גם מדבקות בשילוב תמונות אישיות-עיצובים בלעדיים ויחודיים.
מצרפת קישור לאתר להתרשמות:https://switchsticker.co.il/product-category/%d7%a9%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%91-%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%94/
אשמח לשמוע הארות והערות
בהצלחה בכל! וגמר חתימה טובה!
-
תודה רבה
האתר נראה יפה ממש!! ורעיונות יפים יש שם, מה שכן אני מתחברת יותר למשהו תלת מימדי כמו מסגרת וכו
כאילו תמונה ממש ולא הכל מדבקה
-
-
מה שהתכוונתי לגבי משהו אופנתי, את צודקת שאני צריכה לעשות מה שאני אוהבת אבל התכוונתי שאני לא רוצה משהו מיושן כמו מסגרות הלכו פעם.. לכן אמרתי משהו עדכני
ותודה על הרעיונות
-
אם את אוהבת יכולה לעשות מדף צר לתמונות אני קניתי באיקאה
ולקנות מסגרות במס’ גדלים בצבע תואם כך את יכולה לשחק איתם במיקום
לאורך לרוחב וכדו’ שומר על קו נקי ועדכני, את יכולה גם להניח על מדף כזה בלוקי עץ
בגדלים שונים, בקיצור נותן אופציות נרחבות
בהצלחה ותעדכני מה בחרת בסוף…
-
אפשר להדפיס על קאפה ,
זה אמנם נשמע קצת מוזנח אבל עשינו את זה , קיר שלם מלא תמונות וקולאזים אפשר בקלות לשים את זה ומדי פעם לגוון ולחדש וזה נראה ממש טוב ויפה,
בהצלחה!!!!!!!
-
לגבי בלוקי עץ
אפשר להוזיל משמעותית את העלות.
אחיינית שלי קנתה בנגריה בלוקים כאלו במידה של התמונות
והדביקה לבד
יצא מהמם והרבה יותר זול.
בכלל חשבתי על גיוון שתדביקי על הבלוקים רק מצד אחד
(בד”כ מדביקים משני הצדדים)
ואז בשנה הבאה תדביקי על הצד השני.
אז חסכת את עלויות הבלוק פעם אחת:)
-
רעיון טוב,
איפה אפשר לקנות בלוקים? ואיך אפשר להדביק בשני צדדים? הרי בצד השני יש מקום לתלות עם חורים
-
יש שעושים תמונות בגושי בלוק ולא תולים את זה אלא מניחים על מדף. קונים בנגרייה גוש חתוך יפה, בגודל של התמונה. זה בעצם חתיכת עץ עבה ומדביקים את התמונה משני הצדדים.(בכל צד תמונה אחרת) לא תולים. (העובי יכול להיות אפילו 4-5 ס”מ). אגב ראיתי בחו”ל שמאד מקובל תמונות ענק של הילדים. אפילו במטבח… ואם יש בית קומות אז במעלה המדרגות על הקיר יש תמונות של הילדים. בד”כ אלו תמונות שנעשו ע”י צלם/ת. ולא מחליפים את זה כל שנה. יכולות להיות שם תמונות שלא רלוונטיות מבחינת גיל הילדים. בעיקר אם יש כבר ילדים גדולים (בחורים/ות) ומעדיפים תמונות שלהם כאשר הם קטנים יותר. כך שתחשבי על אופציה שתמונה יכולה להשאר מתוקה ויפה גם אם היא לא ממש רלוונטית מבחינת הגיל…. מקסימום תוסיפי עוד אחת רלוונטית.
-
-
-
יש אפשרות לעשות קיר מגנט. זה כן יוצא יקר לקיר שלם.
לוקחים תמונה אחת שאוהבים אפילו תמונה של פרחים, משהו עם דוגמא שלא אחרי שנה רוצים להחליף. [ אפילו צבע חלק] ואז אפשר תמיד לפתח תמונות על מגנט ולעצב איך שרוצים ולשנות כל פעם מחדש.
יצא לי לעשות את. אבל אני לא זוכרת מה שם החנות שעושה את זה אם זה רלוונטי מבחינתך אחפש את המספר.
זה מתקבל מקסים על הקיר. ולא נראה בכלל מגנט. הקיר נראה חלק.
-
נשמע מענין בהחלט
אבל לא הבנתי איך עושים מגנט על הקיר מצבע למשל צבע לבן?
אשמח לפירוט איך מבצעם זאת
רעיון יצירתי!
-
שמעתי ממי שעשתה קיר מגנט שזה שיבש לה את הקליטה באזור.
-
-
לגבי הצבע מגנט –
זה שכבה של צבע מגנט בצבע שחור (שקונים בטמבור), ואז מעל אפשר לשים כל צבע שרוצים.
זה יוצא מאוד יפה.
את יכולה גם להזמין מעלי-אקספרס הדפסת תמונה על בד קנבס לפי מידות שאת רוצה ואז לחבר מאחורה עץ ולתלות.
-
לצבוע את הקיר כאילו פעמיים? שחור ומעליו צבע נוסף?
לגבי עליאקספרס זה רעיון, יש אפשרות להדפיס שם על עץ?
ולגבי הקנבס איך אני מחברת את זה לעץ? זה לא מסובך? ואיפה קונים דבר כזה?
-
-
נכון. צובעים כמה שכבות עד שהכל ישר…
לא ראיתי אופציות של הדפסה בעץ
צריך להדפיס בקנבס, עם שוליים ואז לחבר לוחות עץ דקים מאחורה, עם מהדק.
-
אולי בעיניים שלי כמעצבת ,לדעתי קלאפה זה ממש מוזנח.
אני הייתי אומרת לך מה שאני עושה עם הלקוחות שלי אנחנו מדפיסות על זכוכית וזה משדרג את החדר מאד!!! והתוצאה פשוט wowww.
יש לציין שבזכוכית האיכות של התמונה מאד מקצועית.
המשך יום מקסים.
רות מזרחי אדריכלית ומעצבת פנים
-
לגבי המגנט. אני ראיתי שפשוט הדביק מגנט דק על כל הקיר. ומעליו מגנט של תמונה או חלק.. שיסתיר את השחור. וככה אפשר להדביק על כל הקיר מגנטים . המגנט לא מתקלף הוא מודבק בצורה חזקה מאוד ככה שלא יוותר מצב שפתאום בצדדים יש בעיות.. אפשר סתם לעצב שהמגנט שמודבק על כל הקיר יהיה בחלקו תמונה וחלק יכול להיות מותאם באזור של השולחן כתיבה לפתקים אז בעריכה גרפית תוחמים את האיזור הזה בצורה שונה/ צבע שונה/
-
ראיתי משהו ממש יפה וזול
פשוט הדפיסו תמונה על דף כרומו עבה
וקנו פרופיל עץ וחתכו אצל נגר שיצא מסגרת בגודל המתאים.
זה יצא מאד יפה ונראה עדכני ובנוסף מאד גמיש
מצרפת תמונה
Log in to reply.