מבירור מעמיק שלי, לפני כ10 חודשים (גם אצל משווקים וגם אצל אנשים שקנו בשנים האחרונות)
ההמלצה החד-משמעית היתה על אלקטרולוקס
אישית, קניתי 2 דגמים מקבילים, אחד פירוליטי לבשרי, והשני לא פירוליטי, לחלבי
ככה שחיצונית הם נראים זהים, שזה גם משהו שהיה חשוב לי
אבל לא הייתי צריכה בשביל זה לקנות שניים פירוליטיים
לגבי דגמים –
דווקא כאן קבלתי מכל משווק המלצה שונה
אישית יש לי את ה6524 (פירוליטי) ו-6426 (לא פירוליטי)
יש שממליצים יותר על הסדרה שמתחילה ב-7
ויש טוענים שהיא דווקא פחות מוצלחת
מרוצה מאוד!!!!!
אופה 2 תבניות של חלות בו זמנית והתוצאה מעולה
—
לגבי ניקיון:
* חשוב לדעת שהניקוי הפירוליטי מאוד מאמץ את המנוע (בכל החברות, לא דווקא אלקטרולוקס)
מומלץ להשתמש לא יותר מפעמיים בשנה
וכשמפעילים – להקפיד שהחדר עצמו גם יהיה חם
(הפרשי טמפרטורות גבוהים מידי יכולים להרוס את התנור באופן בלתי הפיך)
* הציפוי הפנימי של התנור + תבניות מתנקה ממש בקלות
הכי פשוט – סנטמוריץ לכמה דקות
והתנור חדש
למי שרוצה ממש, אבל ממש להשקיע
ואופה בכמויות מסחריות
יש גם את התנורים של MIELE
אבל זה כבר הרבה הרבה יותר יקר