חדש דנדנש – שיתוף קינוחים + עזרה בתמחור
Tagged: תמר רוזנטל
-
חדש דנדנש – שיתוף קינוחים + עזרה בתמחור
פורסם ע"י בלומה בוטיק למיתוג אירועים ומארזים. אומנות ועיצוב on 21/03/2024 ב10:24 amהי, משתפת בצילומי השבוע לקינוחים…
בהמשך אשתף בצילומים נוספים…בעז”ה עוד יגיעו……..
ו- אשמח לעזרה בתמחור:
מחיר מול כמות לבארים
(לפי כמות מנות X הסכום למנה
או מחיר גלובלי = בר לX איש = מחיר? = X מנות)
???
אשמח לשמוע….
תודה ענקית!
פורים שמח!!
בלומה בוטיק למיתוג אירועים ומארזים. הגיבה לפני 9 חודשים, 4 שבועות 4 חברות · 4 תגובות -
4 תגובות
-
280חברה חדשה
מאוד משתנה כמה את רוצה להשקיע בבר זה לא משנה מהבסיס או להתפרע זה מאוד משתנה כמה את רוצה להשקיע
-
020חברה חדשה
אני מחשבת את זה בצורה הבאה:
3.5 פטיפורים לאדם, כפול מספר המשתתפים= מספר הפטיפורים שאני מכינה.
עוגת ויטרינה לאמצע הבר בקוטר 24 ס”מ היא 18 מנות +-
ואז את עושה את החשבון עם הלקוחה מה היא רוצה
אולי פחות פטיפורים ועוד 2 עוגות?
אולי רק פטיפורים בלי עוגות?
אולי יחידות קינוח לכל משתתף? (מחשבים את זה כיחידה אחת לאורח)
וכן הלאה.
הצלחותתתתת
הכוסיות נראות ממש טוב :))
-
27140חברה חדשה
איזו יד מדוייקת יש לך!!!
אלופה!
-
2440חברה חדשה
תודה על הפירגונים ועל העזרה!!
Log in to reply.