חדש דנדנש – שיתוף קינוחים + עזרה בתמחור

קדם Forums קולינריה חדש דנדנש – שיתוף קינוחים + עזרה בתמחור

  • מלכי’ס בייקרי

    אומנות ועיצוב
    חברה
    22/03/2024 ב7:39 am

    מאוד משתנה כמה את רוצה להשקיע בבר זה לא משנה מהבסיס או להתפרע זה מאוד משתנה כמה את רוצה להשקיע

  • נעה קורשיה שף קונדיטור

    קולינריה
    מובילה
    27/03/2024 ב10:24 am
    מנהלת קהילה בקדם

    אני מחשבת את זה בצורה הבאה:

    3.5 פטיפורים לאדם, כפול מספר המשתתפים= מספר הפטיפורים שאני מכינה.

    עוגת ויטרינה לאמצע הבר בקוטר 24 ס”מ היא 18 מנות +-

    ואז את עושה את החשבון עם הלקוחה מה היא רוצה

    אולי פחות פטיפורים ועוד 2 עוגות?

    אולי רק פטיפורים בלי עוגות?

    אולי יחידות קינוח לכל משתתף? (מחשבים את זה כיחידה אחת לאורח)

    וכן הלאה.

    הצלחותתתתת

    הכוסיות נראות ממש טוב :))

  • תמר רוזנטל | צלמת עסקית – מזון ואדריכלות

    צילום ומולטימדיה
    חברה
    28/03/2024 ב10:10 am

    איזו יד מדוייקת יש לך!!!

    אלופה!

  • בלומה בוטיק למיתוג אירועים ומארזים.

    אומנות ועיצוב
    חברה
    28/03/2024 ב10:39 pm

    תודה על הפירגונים ועל העזרה!!

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן