רבקי יקרה,
אני למדתי בקמפוס הקולינרי את הפטיסיירי שף המקיף.
ציפי כהן צחקה עלינו שקיבלנו את המסלול הכי ארוך- 60 מפגשים.
בתחום הקונדיטוריה מאוד חשוב שיהיה בסיס רחב עם הרבה ידע והבנה בחומרי הגלם השונים.
משם השמיים הם הגבול ואת יכולה התקדם באמת למקומות שבהם צילמו את התמונות ששלחת כאן (פינטרס? :))
עשיתי כמה השתלמויות פרטיות אצל אפרת ליבפרוינד אחרי הפטיסיירי שף הכללי והרגשתי שזה ממש הקפיץ את העיצובים של הפטיפורים אבל ממש לא את הטעם.
בתחום הקונדיטוריה צריך וחייב לחלק את זה לשתיים,
יש את ההכרות עם החומרי גלם, איזון מתיקות, איכות חומרים, עבודה בטכניקה נכונה, והטעם של הפטיפור או העוגה שלך.
יש את העיצוב של הפטיפור.
כשאת ניגשת ללימודי קונדיטוריה תלמדי את כל הבסיס לעומק, תחרשי על ידע- וכאן אני ממליצה על גלית בושי בקמפוס הקולינרי שהיא באמת אלופה בכל מה שקשור לידע (פחות לעיצובים…)
ואת העיצובים והפרזנטציות, כל מה שחדש בתחום תלמדי אצל מישהי כמו אפרת ליבפרוינד או מישהי אחרת… מישהי שיודעת מה הולך היום ולא מביאה לך עיצובים מלפני 20 שנה….
תצליחי המון המון