מידע – איפה למדתן? והאם הייתן מרוצות?
-
מידע – איפה למדתן? והאם הייתן מרוצות?
פורסם ע"י רבקי גרינוולד אופנה יופי וטיפוח on 28/03/2024 ב1:35 pmהיי
אני כרגע מתחילה בתחום!!!
האמת שהידע שלי כרגע הוא מה שה’ חנן אותי!!!
אני מעוניינת להתמקצע ברמה גבוהה אבל גבוהה מאוד
סוג פטיפורים(זה לא דברים שאני הכנתי) ברמה שאני שולחת לכן עכשיו תמונות ועוגות ויטרינה!
אשמח להמלצות שלכן אצל מי הכי שווה ללמוד וכמה אתן הייתן מרוצות
מחכה לתגובות
מלכי'ס בייקרי הגיבה לפני 9 חודשים, 3 שבועות 5 חברות · 7 תגובות -
7 תגובות
-
26710214פעילה בקהילה
היי שלום לך
אני בעיקרון למדתי מקצועי ממש עוגות מעוצבות בקולינריום בבני ברק הייתי מאוד מרוצה
בעיקר כי נתנו לנו ממש להתנסות בכל שלב והרגשתי שאני יודעת לעשות ובאמת היום אני עובדת בזה
וכמעט כל עוגה שאני רואה תמונה אני ידע לעשות אותה על בסיס מה שלמדתי
ולגבי קינוחים פטיפורים וכדו’ יש להם גם קורסים רק שלא למדתי אצלם את זה.
אני למדתי קורס קצרצר של שתי מפגשים של פטיפורים בקמפוס הקולינרי בירושלים
אצל אפרת ליבפרוינד
ממש ממליצה!! היא אלופה בקנה מידה, מה שבעיקר קיבלתי ממנה זה מלא מלא מלא ידע!!
על כל דבר היא מסבירה בדיוק למה ככה עושים
ומה היחסים
ומה המשמעות של כל דבר במתכון ואם ככה במה אפשר להחליף וכו’
זה היה ממש מדהים כמה ידע קיבלתי בשתי שיעורים…
אבל לא הרגשתי שמספיק נתנו לי להתנסות בתכלס , ולא יצא לי לעשות את מה שלמדנו כיוון שאני יותר עוסקת בעיצוב עוגות ולא פטיפורים, כך שאני לא יודעת אם יצאתי עם ידע טכני ומעשי ממש מעולה…
בהצלחה! -
000חברה חדשה
פירוליטה!!
אלופים ממש יש להם קונדטוריים מהשורה הראשונה בארץ
ויש להם גם תמיכה בהמשך יש קהילה תומכת לשאלות.
חייבת להגיד שספציפית מבחינת פטיפורים הייתי קצת מאוכזבת כי הפטיפורים הנלמדים לא ממש מה שהולך עכשיו
אבל ברגע שאת לומדת את העיקרון את יכולה ליצור כל דבר
ממליצה מאד!
-
280חברה חדשה
את לומדת שם?
כי אני גם לומדת שם נהנית כל רגע חברות לעתיד משתפות אחת לשני בלי תחרות הכל כמו משפחה אחת ממליצה מאוד!!!
-
020חברה חדשה
מלכיס אשמח לדעת איפה זה שם?
איפה את לומדת????
אם את נהנית אני רוצה לדעת איפה זה!
תודה!!!
-
280חברה חדשה
כרגע לומדת בפירוליטה.
אבל למדתי במלא מקומות ומכולן אני ממליצה לשם כי זה גם מלא מלא ידע של חיבור טעמים הכרת חומרי הגלם שזה מאוד חשוב לדעתי וגם פרזנטציות שונות מהממות.
שווה ללמוד שם אם באמת רוצים להשקיע!
-
-
020חברה חדשה
רבקי יקרה,
אני למדתי בקמפוס הקולינרי את הפטיסיירי שף המקיף.
ציפי כהן צחקה עלינו שקיבלנו את המסלול הכי ארוך- 60 מפגשים.
בתחום הקונדיטוריה מאוד חשוב שיהיה בסיס רחב עם הרבה ידע והבנה בחומרי הגלם השונים.
משם השמיים הם הגבול ואת יכולה התקדם באמת למקומות שבהם צילמו את התמונות ששלחת כאן (פינטרס? :))
עשיתי כמה השתלמויות פרטיות אצל אפרת ליבפרוינד אחרי הפטיסיירי שף הכללי והרגשתי שזה ממש הקפיץ את העיצובים של הפטיפורים אבל ממש לא את הטעם.
בתחום הקונדיטוריה צריך וחייב לחלק את זה לשתיים,
יש את ההכרות עם החומרי גלם, איזון מתיקות, איכות חומרים, עבודה בטכניקה נכונה, והטעם של הפטיפור או העוגה שלך.
יש את העיצוב של הפטיפור.
כשאת ניגשת ללימודי קונדיטוריה תלמדי את כל הבסיס לעומק, תחרשי על ידע- וכאן אני ממליצה על גלית בושי בקמפוס הקולינרי שהיא באמת אלופה בכל מה שקשור לידע (פחות לעיצובים…)
ואת העיצובים והפרזנטציות, כל מה שחדש בתחום תלמדי אצל מישהי כמו אפרת ליבפרוינד או מישהי אחרת… מישהי שיודעת מה הולך היום ולא מביאה לך עיצובים מלפני 20 שנה….
תצליחי המון המון
-
020חברה חדשה
נועה!
ראיתי שאת גם עושה קורסים זה לא נכון???
האמת שראיתי את זה לפני כמה חודשים בפרסומת אני אשמח לשמוע האם את עושה
Log in to reply.