מידע – איפה למדתן? והאם הייתן מרוצות?

קדם Forums קולינריה מידע – איפה למדתן? והאם הייתן מרוצות?

  • מילכה פרנקו

    אומנות ועיצוב
    חברה
    28/03/2024 ב10:59 pm

    היי שלום לך
    אני בעיקרון למדתי מקצועי ממש עוגות מעוצבות בקולינריום בבני ברק הייתי מאוד מרוצה
    בעיקר כי נתנו לנו ממש להתנסות בכל שלב והרגשתי שאני יודעת לעשות ובאמת היום אני עובדת בזה
    וכמעט כל עוגה שאני רואה תמונה אני ידע לעשות אותה על בסיס מה שלמדתי
    ולגבי קינוחים פטיפורים וכדו’ יש להם גם קורסים רק שלא למדתי אצלם את זה.
    אני למדתי קורס קצרצר של שתי מפגשים של פטיפורים בקמפוס הקולינרי בירושלים
    אצל אפרת ליבפרוינד
    ממש ממליצה!! היא אלופה בקנה מידה, מה שבעיקר קיבלתי ממנה זה מלא מלא מלא ידע!!
    על כל דבר היא מסבירה בדיוק למה ככה עושים
    ומה היחסים
    ומה המשמעות של כל דבר במתכון ואם ככה במה אפשר להחליף וכו’
    זה היה ממש מדהים כמה ידע קיבלתי בשתי שיעורים…
    אבל לא הרגשתי שמספיק נתנו לי להתנסות בתכלס , ולא יצא לי לעשות את מה שלמדנו כיוון שאני יותר עוסקת בעיצוב עוגות ולא פטיפורים, כך שאני לא יודעת אם יצאתי עם ידע טכני ומעשי ממש מעולה…
    בהצלחה!

  • חני בורשטיין

    אדמיניסטרציה
    חברה
    29/03/2024 ב8:51 am

    פירוליטה!!

    אלופים ממש יש להם קונדטוריים מהשורה הראשונה בארץ

    ויש להם גם תמיכה בהמשך יש קהילה תומכת לשאלות.

    חייבת להגיד שספציפית מבחינת פטיפורים הייתי קצת מאוכזבת כי הפטיפורים הנלמדים לא ממש מה שהולך עכשיו

    אבל ברגע שאת לומדת את העיקרון את יכולה ליצור כל דבר

    ממליצה מאד!

  • מלכי’ס בייקרי

    אומנות ועיצוב
    חברה
    31/03/2024 ב3:41 am

    את לומדת שם?

    כי אני גם לומדת שם נהנית כל רגע חברות לעתיד משתפות אחת לשני בלי תחרות הכל כמו משפחה אחת ממליצה מאוד!!!

  • רבקי גרינוולד

    אופנה יופי וטיפוח
    חברה
    31/03/2024 ב8:05 am

    מלכיס אשמח לדעת איפה זה שם?

    איפה את לומדת????

    אם את נהנית אני רוצה לדעת איפה זה!

    תודה!!!

    • מלכי’ס בייקרי

      אומנות ועיצוב
      חברה
      01/04/2024 ב2:19 pm

      כרגע לומדת בפירוליטה.

      אבל למדתי במלא מקומות ומכולן אני ממליצה לשם כי זה גם מלא מלא ידע של חיבור טעמים הכרת חומרי הגלם שזה מאוד חשוב לדעתי וגם פרזנטציות שונות מהממות.

      שווה ללמוד שם אם באמת רוצים להשקיע!

  • נעה קורשיה שף קונדיטור

    קולינריה
    מובילה
    31/03/2024 ב11:38 am
    מנהלת קהילה בקדם

    רבקי יקרה,

    אני למדתי בקמפוס הקולינרי את הפטיסיירי שף המקיף.

    ציפי כהן צחקה עלינו שקיבלנו את המסלול הכי ארוך- 60 מפגשים.

    בתחום הקונדיטוריה מאוד חשוב שיהיה בסיס רחב עם הרבה ידע והבנה בחומרי הגלם השונים.

    משם השמיים הם הגבול ואת יכולה התקדם באמת למקומות שבהם צילמו את התמונות ששלחת כאן (פינטרס? :))

    עשיתי כמה השתלמויות פרטיות אצל אפרת ליבפרוינד אחרי הפטיסיירי שף הכללי והרגשתי שזה ממש הקפיץ את העיצובים של הפטיפורים אבל ממש לא את הטעם.

    בתחום הקונדיטוריה צריך וחייב לחלק את זה לשתיים,

    יש את ההכרות עם החומרי גלם, איזון מתיקות, איכות חומרים, עבודה בטכניקה נכונה, והטעם של הפטיפור או העוגה שלך.

    יש את העיצוב של הפטיפור.

    כשאת ניגשת ללימודי קונדיטוריה תלמדי את כל הבסיס לעומק, תחרשי על ידע- וכאן אני ממליצה על גלית בושי בקמפוס הקולינרי שהיא באמת אלופה בכל מה שקשור לידע (פחות לעיצובים…)

    ואת העיצובים והפרזנטציות, כל מה שחדש בתחום תלמדי אצל מישהי כמו אפרת ליבפרוינד או מישהי אחרת… מישהי שיודעת מה הולך היום ולא מביאה לך עיצובים מלפני 20 שנה….

    תצליחי המון המון

  • רבקי גרינוולד

    אופנה יופי וטיפוח
    חברה
    31/03/2024 ב12:45 pm

    נועה!

    ראיתי שאת גם עושה קורסים זה לא נכון???

    האמת שראיתי את זה לפני כמה חודשים בפרסומת אני אשמח לשמוע האם את עושה

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן