ט"ו בשבט מתקרב…. אשמח לשמוע את חוות דעתך ורעיונות!

קדם Forums עצמאיות ראשי שיח פתוח ט"ו בשבט מתקרב…. אשמח לשמוע את חוות דעתך ורעיונות!

  • ט"ו בשבט מתקרב…. אשמח לשמוע את חוות דעתך ורעיונות!

    פורסם ע"י פייגי  אומנות ועיצוב on 20/12/2021 ב5:47 pm

    שלום חברה יקרה,

    אני בעלת עסק עיצובי פירות יוקרתיים מאד.

    אני מחפשת להתייעל ורוצה לשמוע את חוות דעתך ורעיונותייך.

    אז על מה הדילמה את שואלת?

    אז כך:

    עיצובי פירות הם המון שעות עבודה של הרגע האחרון,

    הכל חייב להיעשות טרי, להיראות 100% ולחץ של עבודה ביום אחד.

    לכלוך, בלגן…

    אני הרי לא צריכה לספר לך איך נראות הכנות לשבת ענקית כשכל האחריות והבישול עליך…

    רק בשביל שתדמייני איך את והמטבח שלך נראיים אחרי כזה יום עבודה.😅

    אז מה אני בעצם רוצה?

    אני מחפשת דרך להתייעל.

    קהל היעד שלי הם: מוסדות, ארגונים ועסקים.

    חשוב לי תוצאה יוקרתית ומכבדת-

    1) דברים קטנים שאפשר לעשות בכמויות לעובדים, תורמים- אישי ומשפחתי.

    2) דוגמאות בודדות של עיצובים גדולים.

    מחפשת רעיונות מקוריים שיכולים לעמוד בקריטריונים.

    כמובן אפשר גם בשילוב פירות יבשים ופיצוחים.

    אבל מי שפונה אלי מחפש גם פירות טריים.

    יש לך עצות? נסיון? תמונות להשראה? טיפים לייעול?

    אשמח מאד שתשתפי אותי ואולי יבוא לעזרת עוד כמה..

    תוכלי לפנות אלי גם באישי

    תודה יקרה שפינית לי מזמנך היקר גם אם אין לך רעיון בשבילי!

    מעריכה מאד כל אחת שתקדיש לי טיפ ורעיון.

    ואשמח גם לעזור לכן!

    פייגי😀

  • 12 תגובות
  • פריידי אשכנזי

    כללי
    חברה
    20/12/2021 ב8:22 pm

    את יכולה לקחת בחורה מתלמדת

    שלמדה את הבסיס

    והיא תוכל לעשות את כל הקילופים

    היא תלמד לעבוד מהר ואת תרוויחי שתפיקי יותר אבל מציעה לך

    אני למדתי אך אני לא מתאימה לעבודה בלחץ לכן אם אני עושה זה למשפחתי המצומצמת

    אני עזרתי למעצבת פרות ותיקה

    והיא שלמה לי

    את גם יכולה לבקש מימנה לעשות את פינוי המשטחים

    וכו’

  • פייגי

    אומנות ועיצוב
    חברה
    21/12/2021 ב12:48 am

    אני בלונדון וייחודית בתחום, לימדתי פעם אבל אלו שלמדו עשו בשביל הכיף ולא מעונינות לעבוד קשה-

    מפונקות…

    המשפחה עוזרת- אמא שלי ואחיות.

    לכן אני מחפשת רעיונות יפים ומכובדים שאפשר להכין מראש.

    תודה מראש!

  • מירי גרינוולד עיצוב שבונה עסקים

    גרפיקה
    חברה
    21/12/2021 ב12:06 pm

    אפשר להכין מראש את כל הכוסות והקופסאות עם הדברים היבשים והפצוחים.

    להכין את המשטחים וכו

  • ברכי הפקות בת מצווה

    אומנות הבמה והפקות תוכן
    חברה
    21/12/2021 ב8:12 pm

    היי מירי,

    קודם כל המיתוג שלך מהמם…

    כמעצבת ומפיקה אירועים אני יודעת כמה ההכנה מראש עוזרת,

    ויש לי כמה רעיונות פשוטים בשבילך:

    א. שיפודים מפירות יבשים – פרח מלדר כתום ומעט דובדבן אדום, את יכולה להכין זרים כאלו,

    ב. שיפודי פרחים מבונבונירות, שאת השיפוד מצפים באנקורטייפ – סוג של דבק ירוק – וזה נראה גבעול.

    להוסיף בונבונים אדומים – חמתי קבלה מגש עיצוב פירות לפני שבת והיה גם בונבונים וזה ממש הרשים,

    ג. אני זוכרת ששמעתי פעם שיש איזה משו שמורחים על הפירות שלא ישחירו…

    אני אחפש תמונות אם יש לי של מה שאמרתי לך….

    וגם נשמח לראות תמונות של המגשים.

  • פייגי

    אומנות ועיצוב
    חברה
    21/12/2021 ב8:21 pm

    תודה!

    אשמח לקבל עוד תגובות.

    הכי חשוב לי זה דברים מכובדים ויוקרתיים גם אם סמליים שמתאימים לעובדים ותורמים.

    אשמח לראות תמונות, לפעמים קשה להבין איך נראית התוצאה הסופית מהסבר כתוב.

    תודה לכולן על העזרה!

  • מירי גולדשטיין

    גרפיקה
    חברה
    22/12/2021 ב11:12 am

    מאמינה שאת מכירה אבל מאד מכובד ויוקרתי להוסיף תמרים עם אגוז מלך בפנים,

    מוציאים את הגרעין ובמקומו מכניסים אגוז

    ואפשר גם להכין מראש

    המון הצלחה!

  • פייגי

    אומנות ועיצוב
    חברה
    22/12/2021 ב4:27 pm

    תודה!

    מחפשת גם רעיונות לעיצוב.

    יש מישהי?

    תמונות להשראה?

  • מירי גרינוולד עיצוב שבונה עסקים

    גרפיקה
    חברה
    22/12/2021 ב10:55 pm

    אני קיבלתי מהמעסיק שלי פעם אחת 3 כוסות יפות על רגל שבכל אחד סוג של פיצוחים

    על משטח יפה עם צלופן

    ופעם אחת נתנו 3 סוגי שייקים בכוסות עם מכסים

    נראה לי שהיה משולב עם עוד קצת פיצפקעס כמו שוקולדים .ריחנים וכו

  • מיכל קצבורג-אמנית בשיער ואיפור לכלות בסטייל!

    אופנה יופי וטיפוח
    חברה
    26/12/2021 ב2:14 am

    אני חושבת שהכי חשוב זה ההגשה בסוף

    צלופן וסרט חמוד

    וכמובן המדבקה עם הלוגו שלך יעשו את ההבדל.

    אני כשאני נותנת ערכת מתנה לכלה חשוב לי ההגשה הנאה…

    מלא הצלחות….

  • פייגי

    אומנות ועיצוב
    חברה
    27/12/2021 ב7:53 pm

    תודה על התגובות החמות והאכפתיות!

  • תמר אהרוני מרפאה בעיסוק

    טיפול
    חברה
    02/01/2022 ב11:48 pm

    היי פייגי,

    אני לא מהתחום אבל מנסה לחשוב מבחינה ארגונית וייעולית:

    -הייתי מנסה ללכת יותר על פירות שלא משחירים באוויר (אבטיח, מלון וכד׳. את בטוח מתמצאת יותר ממני) וכשעוטפים אותם בניילון נצמד הם נשארים במרקם טוב ולא מקבלים מין מעטפת ריר..

    -הייתי מנסה לייצר, והרבה, פריטים מפירות יבשים, או פירות שאפשר לעצב אותם שלמים (תפוז, ענבים, אגוזים בקליפה, וכד׳) כמו שיפודי הפרחים שהמליצו לך כאן למעלה, כך שתוכלי לשלב בתוך העיצוב ויהפוך אותו למרשים. באופן כזה שלא יהיה אחוז שולי מהעיצוב אלא לפחות 50% ממנו ויחסוך לך 50% עבודה בזמן אמת.

    (פריטים כמו: זר פרחים, סלסלת פירות/פרחים)

    -באותו יום של ט״ו בשבט, הייתי ממליצה לך לחתוך מראש הרבה פירות מכל דבר שהולך הרבה ובצורה די קלאסית שתתאים לך להרבה עיצובים, כך שבבוא הרגע של כל הזמנה מה שנשאר זה בעיקר לסדר אותם במגש בצורה שתתן את העיצוב ולא דוקא החיתוך עצמו.

    -את יכולה למלא בקבוק שפריצר במים ולהוסיף לו מעט לימון (שיהיה ביחס מתאים, כך שהרוב מים ומעט לימון כדי שהטעם לא יורגש) ולרסס מלמעלה על הפירות הטריים שחתכת ולאחר מכן לסגור/לעטוף בניילון נצמד. הלימון בעצם עובד כמו חומר משמר, כך שהפירות לא משחירים.

    אני עשיתי דבר כזה באירוסין של אחותי לפני כמה שנים שהכנו הכל לבד ובין השאר מגשי פירות כולל תפוח ובננה. כלום לא השחיר! והחזיק כמה שעות טובות מההכנה עד האירוסין.

    -דבר נוסף, הייתי ממליצה לך לעשות נסיונות בשבועות האלו עם פירות שונים, עיצובים, חשיבה ותכנון, כדי שבאותו יום תהיי כבר מנוסה אחרי כל נסיונות ההתייעלות. ולא תנסי להתייעל תוך כדי לחץ העבודה.

    מקווה שהייתי ברורה, ואם לא, מוזמנת לשאול בכיף.

    בהצלחה רבה רבה!

    תמר

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן