עצמאיות
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית "דיונים" . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
מי שבפנים – מרוויחה. 3 מקומות בלבד.
-
מי שבפנים – מרוויחה. 3 מקומות בלבד.
3 מקומות בלבד נפתחו עכשיו — למיתוג שמרגיש סוף-סוף נכון.
אם את מרגישה שהמיתוג שלך כבר לא מבטא את הרמה שאת מביאה,
אם הקהל שמגיע לא מספיק מדויק,
אם את יודעת שאת שווה הרבה יותר, אבל התדמית הקיימת פשוט לא מספרת את זה.נפתחת לך עכשיו הזדמנות אמיתית לשנות את זה!
לצורך פיתוח והעשרת תיק העבודות שלנו בפרויקטים ייחודיים ומדויקים,
החלטנו לאפשר לשלוש בעלות עסקים בלבד לעבור אצלנו תהליך מיתוג מלא במחיר נמוך משמעותית!מה תרוויחי מבניית מותג חזק?
-
את אחת ויחידה! – תהפכי לאחת ויחידה בשוק רווי, ותדעי בדיוק למה שהלקוחות יבחרו דווקא בך.
-
תמחור הולם – תוכלי להתחיל לגבות את המחיר המלא שמגיע לך על הערך שאת מביאה, ללא צורך בהתנצלות.
-
מיתוג שמדבר – המותג שלך יספר את כל הסיפור במקומך – בלי מילים,
בלי צורך להסביר שוב ושוב את השירות והמחיר. -
תדמית חזקה שמחברת רגשית ומושכת אליך קהל איכותי, שתופס אותך כאוטוריטה בתחום.
רוצה לתפוס אחת משלוש ההזדמנויות?
שלחי מייל מהיר עם הכיתוב "הזדמנות מיתוג" ואחזור אליך בהקדם כדי לבדוק התאמה אסטרטגית.
*** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך *** או ניתן להתקשר אליי- 053.419.0475
אם הגענו עד לכאן,
ואנחנו עדיין לא מכירות באופן רשמי –<font face="tahoma, sans-serif">אז נעים להכיר.
</font>אני מלכי רוזנברג,
המעצבת שמאחורי Studio 10 –
סטודיו למיתוג ואסטרטגיה לעסקים צומחים.ב"ה, הסטודיו כבר ליווה פרויקטים משמעותיים,
<font face="tahoma, sans-serif">שעזרו לעסקים רבים לבנות תדמית חזקה ולהתבסס בשוק.</font>
<font face="tahoma, sans-serif" size="2">ב־Studio 10 אני יוצרת מיתוג שנוגע,
שמשדר רמה גבוהה,
ונותן לעסק שלך את המקום המדויק שמגיע לו.</font><font face="tahoma, sans-serif" size="2">אני מאמינה שמיתוג טוב הוא התחלה חדשה.
ואולי — זו ההתחלה החדשה שלך.</font>Studio 10 | מושלמות ויזואלית. תדמית שמרגישה נכון.
-
עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה.
Log in to reply.