נכון:)
כל הפרטים כאן:
טאדדםםם… זה שוב קורה!
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">פעם שלישית תוך חצי שנה! </font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">ואני מתרגשת לא פחות מהפעם הראשונה</font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">אחרי ההשקה של הקורס המושקע והמדויק, </font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">ואחרי ההצלחה הענקית של שני המחזורים הראשונים, ב"ה</font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">אני שמחה לבשר שהמחזור השלישי של קורס OPI נפתח מיד אחרי חנוכה בעז"ה! </font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">מה זה OPI?</font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">Office – ניהול משרד
Purpose – שליחות
Impact – השפעה</font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">קורס שמביא לך בדיוק את מה שאת צריכה כדי להצליח ולהרוויח</font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">כעצמאית בתחום ניהול משרד מהבית:
ידע מקצועי
כלים טכניים ושיווקיים
חיזוק מנטלי ותודעתי
ובעיקר, יישום פרקטי, שלב אחרי שלב</font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">הבוגרות מספרות על ארגז כלים מלא, מוטבציה גבוהה וליווי אישי</font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">ביטחון מקצועי ולקוחות שכבר התחילו להגיע
וזה מרגש אותי בכל פעם מחדש </font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">לכן…
אני פותחת את המחזור השלישי </font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">והוא יהיה בע"ה מעודכן יותר ומדויק יותר </font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">זה לא עוד קורס….</font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">זה מסלול ברור, מדויק ופרקטי שייקח אותך צעד-אחר-צעד
עד שתצאי עם:
ידע מקצועי
כלים טכניים ושיווקיים
תודעת שפע וביטחון בעשייה
עסק מניב, יציב ומרוויח</font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">הקורס מתאים ל…</font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4"> מי שחולמת לפתוח עסק מזכירות מהבית ורוצה להתחיל נכון
מי שכבר עובדת ורוצה לדייק, להתמקצע ולהגיע ליציבות והכנסות קבועות</font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4"> רוצה לבדוק אם זה מתאים לך באמת?
הכנתי שאלון קצרצר שיעזור לך להבין בדיוק את זה >></font>
<font face="arial, sans-serif" size="4" color="#000000"> לצפייה בסילבוס ובהמלצות לחצי כאן >></font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">וכמובן, את תמיד יכולה לכתוב לי בפרטי ונתאם שיחה אישית </font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">מחכה לך,
נחמה קסלר</font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">נ.ב. יש לך חברה / שכנה / גיסה שזה יכול להתאים לה?
אשמח מאוד שתעבירי לה את המייל עם מילה טובה ממך
(ואם העברת תכתבי לי! אני תמיד אוהבת לומר תודה.)</font>