עצמאיות
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 2 שעות
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
סביבון בשם פוררה פלא חוט
קדם ‹ Forums ‹ עצמאיות ראשי ‹ שיח פתוח ‹ סביבון בשם פוררה פלא חוט
-
סביבון בשם פוררה פלא חוט
פורסם ע"י ב ק גרפיקה on 29/12/2024 ב9:08 pmהבן שלי קיבל סביבון בשם פוררה פלא חוט, שזה בא עם חוט וטבעת בידית ואין לנו מושג איך זה עובד
אם יש למישהו סירטון או יכולת להסביר איך זה עובד אשמח מאוד
תודה וחנוכה שמח
מרים סולובייציק הגיבה לפני 1 יום, 4 שעות 7 חברות · 7 תגובות -
7 תגובות
-
123148פעילה בקהילה
סביבון פורפרה. הזכרת לי ילדות עכשיו. מלפפים את החוט מהבסיס סביבו, כמעין חישוקים ומשחררים בפעם אחת, צריך קצת מומחיות בשביל זה… וזו ההנאה הגדולה.
תגגלי על זה בשם המדויק, אנסה לחפש סרטון. תיאור מפורט יותר מגוגל:
פורפרה עם חוט: סביבון קוני, פלסטי או עשוי עץ, אשר על חלקו התחתון חרוט תבריג. השחקן כורך חוט סביב הסביבון, מעגן את קצהו לאצבעו בלולאה ומטיל את הסביבון בעוצמה לקרקע. החוט הנמשך מסובב את הסביבון. במשחק של מספר שחקנים בפורפרות כאלה מטרת השחקן המטיל את הפורפרה לפגוע בפורפרה נייחת כך שהפורפרה שהטיל תמשיך עדיין להסתובב.
-
123148פעילה בקהילה
אני אנסה לפרט יותר, כי לא מוצאת סרטון (נטפרי), אבל לא חושבת שיש משהו שיכול להחליף עין…
שמים את קצה החוט על חלקו העליון של הסביבון (באיזור תחלופת הצבע) ומושכים אותו עד לחלק הברזל, משם מסובבים את החוט במעגלים כלפי מעלה סביב הסביבון כך שעד החלק הצבוע שונה יש הרבה חישוקים צמודים.
את הסביבון זורקים בעמידה כאשר אוחזים אותו מלמעלה למטה וסוף החוט השני מלופף סביב האמה (אולי אפשר גם בישיבה, לא בטוחה, בכל אופן זו לא אותה עוצמת השלכה), הזריקה עצמה צריכה להיעשות בצורת השלכת באולינג, מלמעלה למטה כזה כאשר החוט נשאר סביב האמה (ובעצם מאפשר את הסיבוב)
אולי מוכר בחנות משחקים ידע להדגים. אני יכולה לשאול גם את בעלי, חושבת שהוא עדין זוכר איך עושים את זה, כמובן אם תרצי לפנות באישי וגרה קרוב…
-
-
-
3750חברה חדשה
וואו איזה נחמה שיש עוד אחת שלא הצליחה איתו
אצלינו בבית המון שיחקו עם זה וכל פעם התעצבנתי עליו
אין לי סבלנות לכאלה משחקים לצערי אין לי סבלנות לכלום
-
-
42חברה חדשה
הכל ענין של סבלנות ושל התמדה.
מנסים עוד ועוד עד שמצליחים לתפוס ת’נקודה.
-
1109213212פעילה בקהילה
וואו לא יפה לגעת לי על נקודה חלשה : (
אני בחיים לא הצלחתי בזה ובאמת אין לי סבלנות…
אבל לא נורא נעבוד על זה לאט לאט לא בסביבון כי כבר לא מעסיק אותי
או שכן בסביבון עם הילדים שלי בהמשך : )
-
-
394814פעילה בקהילה
אצלנו זה היה משחק של בנים כי רק הם הצליחו לסובב את הסביבון הזה.
Log in to reply.