עצומה לנשות האברכים

קדם Forums עצמאיות ראשי שיווק ופרסום עצומה לנשות האברכים

• שרה לרנר

כותבת
    חברה
    25/05/2026 ב11:38 am
    פעילה בקהילה

בהצלחה לכל עם ישראל.

תתפללו שהמשיח יבוא, ומהר. מניסיון של אלפיים שנה, נראה שדרכי פעולה אחרות הן מאמץ שווא.

• מיכל וילמן

יעוץ אימון והנחיה
    חברה
    25/05/2026 ב1:20 pm
    פעילה בקהילה

לדעתי, צריך לעורר את דעת הקהל הישראלי

רוב העם לא נמצא עם התשקורת

יש לי בן שלומד בישיבה גדולה שנמצאת בעיר לא חרדית

והקהל מסביב מאד מאד אוהד את הבחורים

(לדוגמא: מדי פעם נותן להם כספים, ממש סתם גם בלי שום סיבה

רק כי הם מכבדים אותם ומאמינים בלתמוך בהם)

זה קהל שמאד מאמין בתורה שלהם

וחלק ניכר מהם, הם כמובן גם אנשים חילוניים לגמרי!!

• תמי אפשטיין

כותבת
    חברה
    25/05/2026 ב2:19 pm
    מנהלת קהילה

תזכירו לי מתי עצומה מהסוג הזה הועילה?!

לכתיבה שנוגעת בנקודה: [email protected]

לספרים שלי

• שולמית בלומנטל

גרפיקה
    חברה
    26/05/2026 ב7:26 am
    חברה תורמת

חוץ מזה שלא נראה לי שאי פעם נפגשתי עם עצומה שהועילה במשהו.

הייתי מפחדת גם לחתום עליה. במיוחד לנוכח המצב הרגיש.

לא יכולה לדעת לאיזה ידיים זדוניות זה יתגלגל (במיוחד שאני לא יודעת מי עומד מאחורי זה)

• Esti M

כללי
    חברה
    27/05/2026 ב10:05 am
    חברה תורמת

כל אחד ואחד עושה לפי דעתו האישית <div>ואני מכבדת דעות שונות משלי🩷</div><div>ראיתי את העצומה למען נשות האברכים בארץ הקודש ואני כן בעד לחתום על העצומה כי צריך לעשות השתדלות, ובמיוחד שזה עבור הכלל. </div><div>אבל שלא נשכח מהו העיקר ואיזהו הטפל. ואם אפשר תכתבו גם אתם מכתבים למי שרק רוצה לשמוע.</div><div>
    </div><div>בעלי לומד תורה </div><div>ויש אנשים שחושבים שאני מסכנה 🥹</div><div>
    </div><div>אני מאוד גאה בזה</div><div>זה העולם הזה והעולם הבא שלי </div><div>זו השאיפה שלי, והרצון התמידי.</div><div>אני תמיד מעודדת אותו </div><div>ולא מפריעה לו ללמוד תורה, זה בא על חשבון כוחות גוף ונפש ומפגשים משפחתיים</div><div>ובכל זאת אני מאוד מאוד גאה בזה </div><div>אני לא מתנצלת לאף אחד בעולם על זה שבעלי לומד תורה.</div><div>התורה היא הנותנת כח קיום וחיים לכל דבר בעולם והיא המטרה עבורה נברא העולם.</div><div>ולולי לומדי התורה לא היה לנו קיום. שכתוב “כה אמר ה’ אם לא בריתי יומם ולילה חקות שמים וארץ לא שמתי.”( ירמיהו ל”ג כ”ה ) ופרשו חכמי הגמרא (מסכת נדרים דל לב.) שהכוונה היא ל’’ברית’’ של קיום התורה.</div><div>
    </div><div>הלימוד שלו מחיה אותי ונותן לי כוחות על טבעיים </div><div>ומי שלא מבין את זה, זה כואב לי מאוד❤️‍🩹 והוא מוזמן בשמחה לבא ואני אסביר לכל מי שרוצה לשמוע</div><div>אני האישה הכי הכי הכי מאושרת בעולם!</div><div>וגם הילדים שלי מאושרים והם לא “משלמים שום מחיר” יש להם הכל! הקדוש ברוך הוא דואג להם ואם המדינה לא רוצה לדאוג להם, אז שלא ידאגו. יש לנו אבא ומלך שדואג לנו ומחזיר לנו בענק על כל המאמצים שלנו בשבילו💙</div><div>
    </div><div>שום דבר לא יגרום לי לבקש ממנו לצאת מהכולל </div><div>”וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרץ” (שמות א , י”ב ) והמבין יבין</div><div>אף אחד בעולם לא יקח לי את האושר הזה והתענוג שבעלי מיושבי בית המדרש</div><div>בעלי לומד 8 שעות לימוד כל יום, לא כולל תפילות. מתוכם יש לו לפחות 16 שעות לימוד שבועיות ללימוד עם חברותות בעלי בתים הוא מלמד אותם הכל, החל ב”שמע ישראל” וכלה בלימודי גמרא 💪💪</div><div>הוא משפיע על הרבה הרבה אנשים להתקרב לבורא עולם.</div><div>
    </div><div>הוא מאוד מאוד מוכשר בהרבה תחומים, הוא יכול להיות מוזיקאי מעולה או קבלן מוצלח. ובכל אופן תורתו היא אומנותו זה העסק הכי הכי משתלם בעולם הזה ובעולם הבא </div><div>
    </div><div>הוא נעדר מהבית הרבה שעות </div><div>אני אמא ל 2 ילדים מתחת לגיל 3 ועובדת 8 שעות ביום💜💪</div><div>ובכל אופן אני מאושרת מאוד וגאה מאוד</div><div>יש לי את כל מה שאני צריכה ויותר </div><div>בעלי עוזר לי בכל דבר, ניקיון, בישולים, בייביסיטר, וגם מתעורר בלילות.</div><div>
    </div><div>ואין רגע יותר משמח אותי מאשר כשבעלי חוזר מהכולל אחרי לימוד של יום שלם זה סיפוק שלו וגם שלי וכמובן אנחנו מקבלים את אותו השכר בעולם הבא. הוא על הלימוד שלו, ואני על זה שאני תומכת בו ולא מפריעה.</div><div>
    </div><div>יש לנו מנהיגים גדולי התורה שהם מנחים את דרכנו. הם הפה של בורא עולם והם יודעים מה שהם אומרים. אף אחד לא מבלבל אותם, כמו שכתוב (בפרשת דברים פרק י”ז פסוקים ט’ י’ י”א)</div><div>וּבָאתָ, אֶל-הַכֹּהֲנִים הַלְוִיִּם, וְאֶל-הַשֹּׁפֵט, אֲשֶׁר יִהְיֶה בַּיָּמִים הָהֵם;( ספרי – ואפילו אינו כשאר שופטים שהיו לפניו אתה צריך לשמוע לו אין לך אלא שופט שבימיך) וְדָרַשְׁתָּ וְהִגִּידוּ לְךָ, אֵת דְּבַר הַמִּשְׁפָּט. וְעָשִׂיתָ, עַל-פִּי הַדָּבָר אֲשֶׁר יַגִּידוּ לְךָ, מִן-הַמָּקוֹם הַהוּא, אֲשֶׁר יִבְחַר יְהוָה; וְשָׁמַרְתָּ לַעֲשׂוֹת, כְּכֹל אֲשֶׁר יוֹרוּךָ. עַל-פִּי הַתּוֹרָה אֲשֶׁר יוֹרוּךָ, וְעַל-הַמִּשְׁפָּט אֲשֶׁר-יֹאמְרוּ לְךָ–תַּעֲשֶׂה: לֹא תָסוּר, מִן-הַדָּבָר אֲשֶׁר-יַגִּידוּ לְךָ–יָמִין וּשְׂמֹאל ( רש”י : אפילו אומר לך על ימין שהוא שמאל ועל שמאל שהוא ימין וכל שכן כשאומר לך על ימין ימין ועל שמאל שמאל. )</div><div>
    </div><div>ואין לי בעיה שהוא ייעצר למרות שזה ממש ממש לא נחמד</div><div>אני אהיה מאוד גאה בזה שבעלי נתפס על דברי תורה </div><div>השכר בשמים הוא אין סופי🩷</div><div>בעלי בעצמו אמר שאין לו בעיה להיכנס למעצר והוא הולך למסור שיעורי תורה בכלא ולהחזיר את כולם בתשובה🤩</div><div>
    </div><div>אולי יש חושבים שבעלי הוא זה שאמר לי לכתוב את המכתב הזה ואני מסכנה שכמותי צריכה לכתוב את מה שהוא אומר לי🤣😂</div><div>
    </div><div>אז תדעו שזה ממש ממש לא כך אני כותבת ואין לו מושג בכלל שאני כותבת את זה </div><div>הוא יושב כעת ולומד תורה בכולל.</div><div>וזה הכח שלי לכל היום לדעת שבעלי לומד תורה מפי ה’ </div><div>ואסיים בגמרא שאומרים בסיום כל מסכת </div><div>
    </div><div>מוֹדִים אֲנַחְנוּ לְפָנֶיךָ ה’ אֱלֹוקינוּ שֶׁשַּׂמְתָּ חֶלְקֵנוּ מִיּוֹשְׁבֵי בֵּית הַמִּדְרָשׁ וְלֹא שַׂמְתָּ חֶלְקֵנוּ מִיּוֹשְׁבֵי קְרָנוֹת, שֶׁאָנוּ מַשְׁכִּימִים וְהֵם מַשְׁכִּימִים: אָנוּ מַשְׁכִּימִים לְדִבְרֵי תוֹרָה, וְהֵם מַשְׁכִּימִים לִדְבָרִים בְּטֵלִים; אָנוּ עֲמֵלִים וְהֵם עֲמֵלִים: אָנוּ עֲמֵלִים וּמְקַבְּלִים שָׂכָר, וְהֵם עֲמֵלִים וְאֵינָם מְקַבְּלִים שָׂכָר; אָנוּ רָצִים וְהֵם רָצִים: אָנוּ רָצִים לְחַיֵּי הָעוֹלָם הַבָּא, וְהֵם רָצִים לִבְאֵר שָׁחַת</div><div>
    </div><div>ובעזרת השם שנזכה ל” מלאה הארץ דעה את השם” ( ישעיהו י”א ט’)</div><div>שיגמרו כבר המחלוקות ושנאת החינם❤️‍🔥</div><div>ושכולם ידעו את השם ויראו בחוש אייך לומדי התורה הם אלו שמקיימים את העולם כל רגע ורגע</div><div>
    </div><div>שתדעו שאני מעריכה מאוד את החיילים האמיצים בגבולות💪 הם ונשותיהם 💜</div><div>הם עושים עבודת קודש </div><div>את אלו שמוסרים נפשם וגופם ושה’ ישלח רפואה שלימה לכל הפצועים ובני משפחותיהם ויתן כח לכל המשפחות השכולות. </div><div>הם עושים את ההשתדלות הנצרכת למען ביטחון והצלת עם ישראל וזה מאוד נצרך וחשוב🙏🙏🙏</div><div>
    </div><div>
    </div><div>אוהבת אסתי 🩷</div>

• ה

חשבונאות ויעוץ מס
      חברה
      27/05/2026 ב10:14 am
      פעילה בקהילה

??????????

השתדלות שלא ע”י ובהכוונת גדולי ישראל בנושא הזה מזיקה!!!

…..

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן