שיתוף תהליך

קדם Forums עצמאיות ראשי שיח פתוח שיתוף תהליך

• שיתוף תהליך

פורסם ע"י עדן מלול  מיתוג שיווק ופרסום on 20/01/2025 ב3:32 pm

כמה זמן שלא הספקתי להעלות כאן תהליכי עבודה, געגועיי…

אני רוצה לשתף אתכן בתהליך שהעברתי (ועברתי בעצמי)

מעתיקה מרשימת התפוצה שלי..

באמת משהו מרתק.

יו אר ספיק אינגליש?

לצערי כי רב אני לא דוברת אנגלית שוטפת. אני יודעת אם, איז ואר. ואולי קצת מאדר פאדר ועוד אוצר מילים לא קטן אבל לא יודעת איך להפוך את זה למשפט תקני…

פעם היה לי חלום לטוס חודש וחצי של חופש גדול לארצות הברית ולחזור דוברת אנגלית…

לדבר את השפה זה לא רק לדעת מה לומר, זה גם להבין מה רוצים ממך, להבין תמונה שלימה של מצב שמתרחש כאן עכשיו.

אז למדתי שפה אחרת, שפה שיווקית. יש לי מבטא פרסומי אפילו 🙂

בליווי שיווקי יש תמונה מלאה של כל המכלול של העסק.

ניקח דוגמא.

הלל היא מעצבת פרחים, היא שוזרת כל דבר שקשור לפרחים. זרי כלה, מתנות, מסגרות ואין סוף של עולם פרחוני ומרהיב בשילוב אומנות וטבע.

בואו נראה רגע את התמונה המלאה, הלל, מעצבת בבולים ופרחים עושה בעיקר זרי פרחים ומתנות.

קהל היעד שלה הוא כלות ומשפחות של חתנים וכלות.

אין לנו עניין לפרסם בעיתוני ענק מכל הארץ, כי זה מוצר פיזי שצריך לבוא לבחור ולראות, מצד שני כן צריך למקד את הפרסום שלה דווקא לקהל היעד, לכל השאר זה פחות רלוונטי.

בשלב הראשון היה כמובן פרסמנו פרינט שיועד למקומון, ולרשימות תפוצה המיועדות לקהל היעד שלנו.

המטרה העיקרית היתה לחבר את כולם לקהילה של הלל, שיראו את העבודות ויתחילו להכיר את העסק שלה באופן אישי, מה שיגרום ליותר רכישה…

יצאנו בפרסום שהמטרה שלו היתה ליצור היכרות ולהצטרף לקהילה, הלל קיבלה ממני הנחיה מלאה על כל המעטפת השיווקית שאמורה ללוות את העסק שלה לפי המטרות הראשונות שהצבנו.

יצרנו דף נחיתה להרשמה ובסיס רשימת תפוצה במערכת הדיוור סמוב (היא נרשמה דרכי וקיבלה 25% הנחה בחבילה שבחרה) + הדרכה איך לתפעל ולהכניס תוכן כל פעם…

היא התחילה להבין את השפה וידעה מה לעשות מתי.

והכי חשוב. התחילה להרוויח.

עדן מלול הגיבה לפני 2 שעות, 2 דקות 1 חברה · 1 תגובה
  • 1 תגובה

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן