עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 37 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,633 תיק עבודות 915 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה כל הדיונים שושי ברנד מחפשת עבודה בעיצוב אלבומים רייזי מנלה הגיבה לפני 3 שנים, 1 חודש 2 חברות · 1תגובה עיצוב גרפי דבורה חזקיה- נעים בלמידה אנימציות מונפשות אסתר ל. הגיבה לפני 3 שנים, 1 חודש 3 חברות · 2תגובות עיצוב גרפי שילת ועקנין ועקנין השבת נועם הנשמות 🎵🎵🎺🎺🎻🎻🎻 מלכה הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 4 חברות · 4תגובות עיצוב גרפי מלכה עזרה דחופה באינדיזיין! מלכה הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 3 חברות · 7תגובות עיצוב גרפי אסתר הלד אני מחפשת צלמת באזור ביתר/ירושלים לשיתוף פעולה נחמד אסתר הלד הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 1 חברה · 1תגובה עיצוב גרפי מוסי אלישביץ מעצבת גרפית ועורכת וידאו שיתוף בעיצוב שהיה כיף לעשות 🙂 משתמש לא ידוע הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 2 חברות · 1תגובה עיצוב גרפי משתמש לא ידוע קיצור דרך אושרית טולידאנו הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 4 חברות · 3תגובות עיצוב גרפי יוכבד להמן השראות לעיצוב תורני יוכבד להמן הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 2 חברות · 2תגובות עיצוב גרפי חיית קריאייטיב בתור קופירייטרית- מחפשת שיתו”פ מעניינים עם גרפיקאיות/ מעצבות אתרים עדן מלול הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 2 חברות · 1תגובה עיצוב גרפי אפרת פרידמן הצעת מחיר דחופה אפרת פרידמן הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 1 חברה · 1תגובה עיצוב גרפי אורית שורץ דרושה גרפיקאית מתחילה אתי ליפר הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 3 חברות · 2תגובות עיצוב גרפי יוכבד להמן מחפשת תמונה יוכבד להמן הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 1 חברה · 1תגובה עיצוב גרפי רחל יגלניק דחוףףףףףף! קובץ אינדיזיין קרס לי והספר אמור לרדת עוד שעה לדפוס תגיל שריד הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 5 חברות · 4תגובות עיצוב גרפי טובי כהן אשמח למענה על סקר לצורך מיתוג בנושא עיצוב הבית טובי כהן הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 1 חברה · 0תגובות עיצוב גרפי יפי שורץ. יש לך נטפרי?? תצביעי שניה אחת יפי שורץ. הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 6 חברות · 18תגובות עיצוב גרפי מילי אזולאי עדכנתי תוכנות אדובי ועכשיו זה כותב לי משמאל לימין, משהי יודעת לעזור לי בבקשה? מרים מרים הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 7 חברות · 6תגובות עיצוב גרפי עדן מלול תרגילים:) מירי גרינוולד עיצוב שבונה עסקים הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 2 חברות · 1תגובה עיצוב גרפי מלכי זינגר סטודיו Brave אשמח למענה על סקר לצורך מיתוג, הסקר אנונימי לחלוטין מלכי זינגר סטודיו Brave הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 2 חברות · 3תגובות עיצוב גרפי Bassi G מיתוג עצמי- המשך רייזי מנלה הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 9 חברות · 15תגובות עיצוב גרפי בתיה הפנר הורדת תמונות משטרסטוק רייזי מנלה הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 5 חברות · 5תגובות עיצוב גרפי מציג 4,081 - 4,100 מתוך 4,572 דיונים → 1 2 3 … 204 205 206 … 227 228 229 ← עלייך להיות מחוברת בכדי ליצור דיונים חדשים.