היום האחרון להורדדת פונטים מפונטביט
-
היום האחרון להורדדת פונטים מפונטביט
פורסם ע"י Eti גרפיקה on 22/08/2021 ב8:41 pmערב טוב,
קניתי שנה שעברה רישיון בפונביט של 165 משקלים, מחר (או היום ב12..) נגמר תוקף הרישיון ונשארו לי די הרבה משקלים להוריד
רציתי להתייעץ אתכן איזה פונטים של פונטביט הם “מאסט” לדעתכן ולא כדאי לפספס אותם
תודה !
תמר טאוב הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 18 חברות · 23 תגובות -
23 תגובות
-
לדעתי הקטלוגים החדשים
הם תמיד יהיו חדישים יותר
-
-
מאד תלוי בסגנון העבודות שאת מתעסקת איתם
עיצוב? עימוד? תורני? מודעות? טפוגרפיה?
-
תודה לכולכן
מרוב לחץ לבדוק את הקטלוג ולהוריד, לא הספקתי להגיב
התייעצתי עם מישהי מוכשרת ובעזרת ה’ נקווה שזה יהיה בחירות נכונות
בגדול:
עברנו על הקטלוג של 2021 – סימנו משם בחופשי מה שרצינו
עברנו על 2020 – כנ”ל
ואז עברנו עמוד עמוד על הקטלוג המלא וסימנו פונטים שימושיים ועדכניים
ככה שיצא את המיטב מכל סגנון
אם זה מעשי למישהי אני יכולה לשלוח לה צילום מסך של טופס ההזמנה
תודה לכולן, מלא בהצלחה:)
-
תודה על השיתוף,
גם אני ממש אשמח לקבל את הטופס.
-
-
וואו!
איך ה’ אוהב אותי…
עוד כמה ימים נגמר לי הרשיון
ואני כבר חצי שנה בלחץ מזה…
ואני לא מצליחה!! לבחור
שלחי לי את הצילום מסך למייל:
כל הברכות על ראשך….
-
-
לא. זה PDF . תורידו למחשב שלכם, יש כפתור DOWNLOAD בצד שמאל. ואז רואים בלי בעיות.
-
-
בדיוק 🙂 תודה שהסברת אותי
כמובן זה נטו מה שהיה נכון ונראה לי, כדאי שתבדקו כל אחת לפי מה שצריכה ואוהבת
מלא הצלחה!
-
-
המלצות בכללי לכולם, לבחירת פונטים:
תבחרו את הפונטים שיהיה לכם מכל סוגי העיצוב, אפילו שהיום את עובדת רק על מודעות ולא מעניין אותך פונטים לעימוד ספרים, או כל תחום אחר שאת לא עושה היום, מי יודע מה יזדמן לך.
פונטים לטקסטים כמו קטלוגים, לעימוד ספרים (אפשר לקבל ממני המלצות) לספרים תורניים, של ילדים (גם לספרי ילדים כמו ספרי קומיקס וכו’) לתעודות הוקרה (אחד / שתיים), לעיצובים חסידיים, פונטים מודרנים, כמה פונטים מרוטשים, וכו’.
בכל הפונטים לעיצוב מלבד פונטי ראווה / מרוטשים וכו’ – כדאי לקנות הרבה משקלים ממשפחה – מאשר עוד כמה פונטים אחרים, זה הרבה יותר שימושי.
-
אני הייתי ממליצה דווקא רק 2 משקלים מאותו פונט בדילוג משקל אחד (לדג’ רגיל ובלאק, בדילוג דל הבולד)
כי תמיד אפשר להוסיף קו דקיק או עבה לפונט הקיים ולעבות אותו… ולתת תחושה של משקל נוסף…
ואם אין ל פונט אחר, אז אין לך אותו 🙁
-
-
גם אני מסכימה איתך,
מפונטים רגילים – כדאי לקנות 2 – רגיל ובולד,
אבל מפונטים טובים – של טקסט רץ וכו’ – (פעם כשרכשתי קיבלתי את ההמלצה הזאת ממקצוענים, וכבר הרבה שנים שאני רואה שזה שווה:) כדאי לקנות 3 לפחות – בדילוג של אחד, (את הרגיל ממליצה תמיד. משקל כבד / שחור (או את שתיהם) וגם משקל קל),
לכן גם אני חושבת שכדאי לקנות את החבילות של ה600 משקלים של פונטביט, גם בגלל המחיר למשקל – וגם אפשר לקנות משפחות שלמות (בדילוג של משקל / שתי משקלים, רגיל תמיד ולהוסיף עליו)- מה שחשוב לקנות את האנגלית המקביל לפונט (חוץ מכמה פונטים שההתאמה גרועה מבחינת הגודל)
ולבקש שישלחו פונט אחד של העברית והאנגלית (HEB EN) (חוסך ריבועים של עברית / אנגלית ולשנות פונט ידנית בתוך טקסטים)
Log in to reply.