עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,491 תיק עבודות 873 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות לימוד פוטושופ ברמה בסיסית קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ לימוד פוטושופ ברמה בסיסית Tagged: פוטושופ עיצוב גרפי לימוד פוטושופ ברמה בסיסית פורסם ע"י אסתר פרידמן חשבונאות ויעוץ מס on 06/06/2021 ב10:54 pm איפה אפשר ללמוד פוטושופ ברמת מינימום ,רק כדי לדעת איך משתמשים ברמה בסיסית? תודה עזר לך? 👍 אסתר פרידמן הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 3 חברות · 3 תגובות פוטושופ 3 תגובות עיצוב אקספרס | שינדי וסרצוג מיתוג שיווק ופרסום חברה 07/06/2021 ב6:43 am אם את מעונינת ורצינית אני מלמדת פוטושופ קורס קצר ואישי – כל אחת למה שהיא מעונינת ורוצה להגיע טלפון: 054-8519304 עזר לך? 👍 שולמית יודייקין צילום ומולטימדיה חברה 08/06/2021 ב12:56 am יש קורס פוטושופ למתחילים אונליין – חינמי של שירות התעסוקה. קורס מקיף וברור. החיסרון היחידי הוא שהקורס על גירסה ישנה (CS6), אבל זה לא כל כך משמעותי ברמה הבסיסית. https://www.taasuka.gov.il/he/Applicants/Pages/photshopbeginners.aspx עזר לך? 👍 אסתר פרידמן חשבונאות ויעוץ מס חברה 08/06/2021 ב4:30 pm תודה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו