עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 5 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,543 תיק עבודות 893 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מודעה- קבוצות למיומנויות חברתיות קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ מודעה- קבוצות למיומנויות חברתיות עיצוב גרפי מודעה- קבוצות למיומנויות חברתיות פורסם ע"י חן צוראל יעוץ אימון והנחיה on 11/11/2024 ב12:24 pm היי, אשמח לחוות דעתכן על המודעה. ו.. אני חדשה כאן, אז- ברוכות הנמצאות 🙂 עזר לך? 👍 לאה כץ הגיבה לפני 1 שבוע, 3 ימים 4 חברות · 5 תגובות 5 תגובות shani אדריכלות ועיצוב פנים חברה 11/11/2024 ב12:37 pm מודעה מהממת! ממש מושכת. איפה הקבוצות? עזר לך? 👍 חן צוראל יעוץ אימון והנחיה חברה 11/11/2024 ב1:29 pm תודה רבה 🙂 בחולון עזר לך? 👍 ציפי שפרנוביץ מיתוג שיווק ופרסום חברה 11/11/2024 ב1:56 pm אוהו! מדהים איך הבעת בתמונה את הכאב והמודעה ברורה ומושכת לעצור ולקרוא. עזר לך? 👍 חן צוראל יעוץ אימון והנחיה חברה 11/11/2024 ב2:23 pm תודה 🙂 מנפלאות הAI… עזר לך? 👍 לאה כץ גרפיקה חברה 11/11/2024 ב3:47 pm ממש יפה מה שהצלחת להוציא מהAI! מוכשרת!! רק שימי לב לשתי הילדות בצד שמאל- אחת עם שלוש רגליים והשניה עם רגל אחת… משהו שם לא ברור… והמודעה ממש יפה ונעימה לעין למרות העומס במלל! בהצלחה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו