עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 33 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,514 תיק עבודות 884 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מכירות את הציורים האלו? קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ מכירות את הציורים האלו? עיצוב גרפי מכירות את הציורים האלו? פורסם ע"י נעמי בוקרה גרפיקה on 12/09/2021 ב12:25 pm איפה משיגים עוד בסט? עזר לך? 👍 לכידה.jpg 117 KB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה הדסה בלוי סטודיו הדסים הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 5 חברות · 4 תגובות 4 תגובות הודיה בושארי אומנות ועיצוב חברה 12/09/2021 ב1:00 pm לוח שנה של ערכים תחפשי בגוגל אולי ע”ש ערכים. הודיה בושארי (ניסן) – ציירת ואומנית איור דיוקנים אחד על אחד לאתר שלי: http://www.hodayabushari.co.il 054-8497475 עזר לך? 👍 גיטי ויסנשטרן ויסנשטרן טיפול חברה 12/09/2021 ב1:30 pm הציורים הם של felerova elena אן boris dobrov תוכלי למצוא עוד הרבה בפינטרסט אין לי מושג לגבי האיכות של הציור בפינטרסט אבל שווה לבדוק בהצלחה עזר לך? 👍 Frumi Brayer יעוץ אימון והנחיה חברה 12/09/2021 ב2:50 pm יש ציורים מדהימים בסגנון הזה, של גלריה אלכסנדר. כמובן שיש לבקש ממנו רשות טרם השימוש, לפעמים אם נותנים קרדיט- הוא מסכים. תלוי מה מטרת השימוש. (אם תצטרכי, ייתכן ויש לי מייל שלו) עזר לך? 👍 הדסה בלוי סטודיו הדסים גרפיקה חברה 13/09/2021 ב12:43 am יש לי מאגר גדול של התמונות האלו (תמונות של ערכים) מותר להשתמש בהם? את מי צריך לשאול רשות? @gittyv אשמח לקבל את המייל (נעמי אוכל לשלוח לך בשמחה אחרי שאדע שזה בסדר עם זכיות יוצרים) עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו