משחק דאבל משפחתי
Tagged: דאבל, משחק משפחתי
משחק דאבל משפחתי
פורסם ע"י ב ק גרפיקה on 24/06/2026 ב9:20 amאני רוצה לעשות משחק דאבל משפחתי עם תמונות השאלה
איך מייצרים משחק עם התמונות מה ההגיון בבנית המשחק,
אשמח לפירוט מדויק איך עושים את זה.
תודה מראש
אלישבע מדר הגיבה לפני 2 שבועות, 6 ימים 4 חברות · 10 תגובות- 10 תגובות
ותיקה
- בחשבון גוגל שלך, את נכנסת לקישור הזה ומתקינה את התוסף https://workspace.<wbr>google.com/marketplace/app/<wbr>findtwins_card_game_creator/<wbr>564048325819
- מעלה לדרייב תיקייה עם 57 תמונות (אני חתכתי אותן מראש בצורת עיגול כדי שיהיה יותר יפה)
- עומדת בצד על הכפתור הצהוב שמופיע כמו בתמונה, ואז הוא מבקש ממך לבחור תיקייה, וכשאת עומדת על התיקייה הרלוונטית הוא מתחיל לעבוד. יכול להיות שיבקש הרשאה – תתני לו ואז הוא מייצר קובץ בתוך התיקייה עם כל הכרטיסים.
workspace.google.com
Download Business Apps in Marketplace | Google Workspace
Use Marketplace to explore enterprise apps for Google Workspace. Download apps to help your business increase workflow, productivity, and much more.
חברה תורמת
הי
שאני מנסה להתקין את התוסף הוא כותב לי :
האפליקציה הזו ניסתה לגשת למידע רגיש בחשבון Google. כדי לשמור על אבטחת החשבון, Google חסמה את הגישה.
יש דרך לעקוף את זה?
תודה
ותיקה
יש עוד מחולל אם לא הצלחת להתקין. תיכנסי לקישור הזה, (לחצן ימני ותבחרי תרגום לעברית) תלחצי על האופציה של תמונות, ואז תלחצי על העלאת תמונות ותבחרי 13 / 31 / 57 תמונות. אחרי שאת מעלה הוא יוצר לך משחק מייד, ואז תגללי קצת למטה, תראי את המשחק, תלחצי על כפתור ההדפסה, ואז את יכולה לבחור אם הכרטיסים יהיו עגולים או מרובעים ולהוריד לPDF. בהצלחה!
micetf.fr
Symbole Commun — jeu de cartes type Dobble
Générateur de jeux de cartes où deux cartes partagent toujours un seul symbole commun. Jouer en ligne, imprimer des planches, créer ses propres jeux (mots ou images). Maths, lecture, vocabulaire.
חברה תורמת
גם לי הוא חוסם את זה
יש מה לעשות לזה
אני צריכה אותו די דחוף
תודה רבה
ותיקה
הצלחת להתקין? בעיקרון כשמתקינים הוא אמור לפתוח בקשה כזו להרשאה ואז אם את מאשרת זה לא אמור להיחסם.
אפשר 13 תמונות (4 תמונות בכרטיס) 31 תמונות (6 תמונות בכרטיס) 57 תמונות (8 תמונות בכרטיס)
ותיקה
תעלי פה למעלה בשרשור, תראי שהגבתי למישהי על עוד דרך לחולל את המשחק.
Log in to reply.