עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,491 תיק עבודות 873 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות משתפת במודעה חדשה שיצאה לאור העולם… קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ משתפת במודעה חדשה שיצאה לאור העולם… עיצוב גרפי משתפת במודעה חדשה שיצאה לאור העולם… פורסם ע"י כבי מלבסקי מיתוג שיווק ופרסום on 31/10/2024 ב9:26 pm מה אומרות? מחכה לחוות דעתכן המלומדת… עזר לך? 👍 כבי מלבסקי הגיבה לפני 4 שעות, 21 דקות 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות גולדי הרצוג הרצוג גרפיקה חברה 31/10/2024 ב10:06 pm וואו, כבי איזה קריאייטיב חדשניוהביצוע יפיפה!!! אם עוד לא ירד לדפוס,אולי כדאי לשנות את הפונט בבוקסה למטהלאותו אחד כמו למעלה אלופה, תמשיכי להצליח!!! עזר לך? 👍 כבי מלבסקי מיתוג שיווק ופרסום חברה 31/10/2024 ב10:08 pm תודה גולדי אין מילים! גם על הערה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו