עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,632 תיק עבודות 915 משרות תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה עזרה בפוטושופ קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ עזרה בפוטושופ עיצוב גרפי עזרה בפוטושופ פורסם ע"י רחלי בירנשטוק חברה on 14/01/2025 ב1:00 pm מישהי יודעת להגיד לי למה פוטושופ לא נותן לי את האפשרות של הרצת אקשן על תיקית תמונות? אשמח לעזרתכן, דחוףףף הוא כותב לי ככה: עזר לך? 👍 ליבי טווערסקי הגיבה לפני 11 שעות, 18 דקות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה ליבי טווערסקי גרפיקה חברה 14/01/2025 ב1:44 pm 6 2 0 חברה חדשה זה כותב שאין גישה למקום/ קובץ מסוימים, זה אקשן שכולל פתיחת קובץ או שמירה? יכול להיות שזה הבעיה, נסי להיכנס לאקשן, למצוא את הפקודה הבעייתית ולמחוק או לתקן עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו