עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: Just now איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,512 תיק עבודות 873 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות עיצוב אלבום חתונה קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ עיצוב אלבום חתונה עיצוב גרפי עיצוב אלבום חתונה פורסם ע"י ליטל חיה כהן גרפיקה on 27/08/2021 ב11:22 am היי, מחפשת משהי מקצועית לעיצוב חלק מאלבום החתונה שלי, אני הולכת על סגנון חדשני ונקי. אשמח לראות סגנונות במייל. עזר לך? 👍 EMELY SAAR הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 9 חברות · 8 תגובות 8 תגובות שושי אקשטיין צילום ומולטימדיה חברה 27/08/2021 ב11:54 am מוזמנת אלי מעצבת ברמה גבוה סגנון נקי וחדשני [email protected] עזר לך? 👍 מלי גרינבוים מעצבת אלבומים דיגיטליים צילום ומולטימדיה חברה 28/08/2021 ב10:34 pm שלום חשוב לך אלבומים בסיגנון חדשני ונקי? אצלי תוכלי לקבל אלבומים סולידיים ואלגנטים! בקו נקי ועדכני!!! כאלו שאפשר להסתכל עליהם שנים והם ישארו מעניינים. במקום עיצובים קיצ׳ים וצבעוניים, שאחרי כמה שנים זה נמאס, המודה משתנה וזה מיושן. מעלה דוגמאות להתרשמות לשרותך מלי נ.ב. שימי לב שאין לך כתובת מייל שאפשר לפנות אליה מוזמנת לפנות אלי:) [email protected] 4-1.jpg 369 KB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה 5-2.jpg 412 KB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 נעמי בוקרה גרפיקה חברה 29/08/2021 ב3:00 am ממליצה מאוד על הילה צדוק, עיצוב נקי ומושלם, ואישיות מדהימה. הילה צ <[email protected]> עזר לך? 👍 פייגי אומנות ועיצוב חברה 29/08/2021 ב4:01 am ממליצה מאד על פניני הלטובסקי- אלופה ועובדת עם צלמים מהשורה הראשונה!! מצו”ב מייל ליצירת קשר: [email protected] עזר לך? 👍 שרי אלקובי – הפקת צילום ואלבום דיגיטלי לאירועים גרפיקה חברה 29/08/2021 ב9:33 am שלום ליטל אני מעצת אלבומים דיגיטליים בליגה אחרת! בסגנון חדשני מקצועי ומוקפד עם שירות מקסימלי! תוכלי לפנות אלי ואני אשלח לך דוגמאות [email protected] בהצלחה ויום נעים! עזר לך? 👍 מיכל קוגן אלבום פרימיום אומנות ועיצוב חברה 29/08/2021 ב9:52 am מעצבת אלבומי פרימיום ברמה גבוהה נסיון עם סגנון לקוחות רחב מאוד עובדת ביחד עם הצלמים הגדולים בשוק אשמח להראות המלצות ועבודות כתבי לי בבקשה הודעה אישית וביחד נהפוך את התמונות שלכם לאקסטרה! – מיכל קוגן | אלבום פרימיום עזר לך? 👍 רחלי ביר גרפיקה חברה 29/08/2021 ב3:50 pm ממליצה מאוד על מיכל קוגן עבודות מושלמות!!! עזר לך? 👍 EMELY SAAR אומנות ועיצוב חברה 29/08/2021 ב10:07 pm הי ליטל את מוזמנת לפנות אלי בשמחה תוכלי למצוא אצלי קו נקי לצד עדכני [email protected] עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו