עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,636 תיק עבודות 934 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות פגשתן פעם את האזהרה הזו? קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ פגשתן פעם את האזהרה הזו? עיצוב גרפי פגשתן פעם את האזהרה הזו? פורסם ע"י שרה פיליפס גרפיקה on 18/01/2022 ב12:49 pm אני מנסה להעביר במחשב קבצים מתיקיה לתיקיה, וקופצת לי התראת האבטחה הזו: מישהי פעם נתקלה? ז עזר לך? 👍 רחל ש. הגיבה לפני 2 שנים, 12 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות תמר סטפנסקי מיתוג שיווק ופרסום חברה 18/01/2022 ב7:12 pm 0 0 0 חברה חדשה לא נתקלתי, אם תעבירי אחד אחד או בקבוצות קטנות תדעי מי הקובץ הבעייתי, ואז קל יותר להתמודד עם זה. מקווה שהסתדרת כבר עד שעניתי. עזר לך? 👍 רחל ש. גרפיקה חברה 19/01/2022 ב1:15 am 0 2 0 חברה חדשה אני נתקלתי בזה כשגררתי קובץ, אבל כשעשיתי העתק הדבק, הוא לא התריאה לי. בהצלה רבה!!! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו