צלחות מעוצבות לאירוסין. בהזמנה אישית!
-
צלחות מעוצבות לאירוסין. בהזמנה אישית!
פורסם ע"י נחמי יוד. אומנות ועיצוב on 05/12/2024 ב1:30 pmתני לנו להפוך את האירוסין שלך לחוויה בלתי נשכחת עם צלחות מעוצבות בהתאמה אישית . כל צלחת מעוצבת בקפידה עם צבעים וסגנון שאת בוחרת. תזמיני כאן ותהני מזיכרון מתוק. (שדרוג – אפשרות להדבקה על תמונת קנבס לאחר השבירה)
לדוגמאות אפשר לשלוח מייל עם המילה “צלחות מעוצבות”ה הגיבה לפני 1 שעה, 52 דקות 5 חברות · 7 תגובות -
7 תגובות
-
27
20
0
חברה חדשה
ניתן לפנות למייל: N0527120749 שטרודל גימייל . קום
-
1417
2130
0
פעילה בקהילה
ברצינות?
להשקיע כסף ומחשבה עבור דבר שכל השימוש שלו – זה לשבור אותו???
ולמה שוברים?
זכר לחורבן!!!
איזה דור מסכן אפילו להצטער על החורבן כ”כ קשה לו אז מייפים את המציאות העצובה הזו שאנחנו בגלות
מציירים ציורי אומנות באמה על האמה שאמורה להזכיר לנו שהבית של אלוקים לא שלם
ומקשטים את הצלחת / הכוס ששוברים כדי להראות שהשמחה שלנו לא שלימה
בעצם הופכים את הגלות לסוג של אומנות ואידיאל 😥
-
278
414
0
פעילה בקהילה
אל תראי את זה ממקום כזה,
אם לא ידוע לך אז בעבר היו לוקחים מהצלחת השבורה של הארוסין את החלק היפה ביותר והופכים אותו לתליון השרשרת של הכלה, אנחנו לא מזלזלים חלילה בזכר לחורבן, אני חושבת שזאת דרך נוספת לזכור ולא לשכוח,
תסכימי איתי, כמה את זוכרת מהצלחת ששברתם בארוסין, כל יום?!
ואם הוא יעמוד מול העיניים שלך, את לא תוכלי לשכוח…ונקודה נוספת, מי שפתחה את הדיון לא ביקשה כאן דעה לגבי המוצר,
לא מתאים לך תתעלמי.-
1417
2130
0
פעילה בקהילה
לא ידוע לי שהיו עשים מזה שרשרת לכלה,
היכן עשו דברים כאלו???
וכתבו כאן תגובה אם מתאים לך קבלי, ואם לא תתעלמי…
-
-
8
4
0
חברה חדשה
כאן בארץ ובאירופה
השוויגער שלי הונגריה והיא סיפרה לי על זה
ואבא שלי ירושלמי וגם אצלו עשו את זה -
109
130
0
פעילה בקהילה
אני יודעת שאני מעלה פה פורום ישן
אבל ראיתי שה כתבה פה בהלם על הרעיון.
אז אני רק רוצה לספר לך מאיפה המנהג בכלל לישבור צלחתוכוס זכר לחורבן
אני לא זוכרת מקורות {בעלי סיפר לי את זה עם מקורות, תוכלי לברר על כך}
היתה חתונה מאד מפוארת ויפה בירושלים של אחרי החורבן, הכלים הבגדים האוכל הכל היה הכי מפואר והכי יקר שיש
באמצע הריקודים והשמחה הגדולה, קם אחד המחותנים ואמר: “כך אנו שמחים בחתונה כשאין לנו בית מקדש?!”
לקח את הגביע של החופה שהיה מקריסטלים מאד יקרים ויהלומים נדירים, וקרא: “אם אשכחך ירושלים תשכח ימיני…”
והשליך את הכוס על הריצפה והיא התנפצה כשכולם המומים ממש, איך המחותן הורס את השמחה…
כולם נעמדו ובכו על החורבן, ומכאן הגיע המנהג לשבור צלחת באירוסין וכוס בחופה. לזכר החורבן
אז אדרבא באמת צריך לקחת כלי יפה ומכובד ויקר מאד לליבנו ולשבור אותו דווקא בשביל להצטער על החורבן.
נחמי יוד היקרה, תצליחי בכל מעשי ידיך, ותעשי את הצלחות יפות כדי שבאמת ישבר לנו הלב כשהן מתנפצות… {אם היינו נוהגים את המנהג בהחלט הייתי קונה,} מקווה שלא תצטרכי לעצב הרבה צלחות ויתגלה מלך המשיח בקרוב ממש, ונזכה לבניית בית המקדש במהרה בימינו אמן.
-
1417
2130
0
פעילה בקהילה
שמת לב למה שכתבת?
דווקא בגלל שעשו חתונה מידי מפוארת אז שברו כלי כדי להזכיר את החורבן ולהראות שאין מקום לשמחת יתר.
כאן זה בדיוק הפוך – שוברים צלחת מעוצבת כדי להדביק אותה אח”כ ויצא עיצוב יפיפה… זה לא מצער אף אחד – לדעתי זה יהפוך לסוג של הדרכות: איך תשברו את הצלחת בצורה הכי מוצלחת
-
Log in to reply.